BREAKING NEWSImportant

Care sunt cele mai sigure pariuri pe fotbal?

Niciun pariu nu foarte să fie considerat cu adevărat “sigur”, însă există anumite pronosticuri cu șanse de reușită mai mari decât altele. Să le alegi pe cele corecte poate deveni, în timp, o formă de artă. Până te vei antrena să le descoperi mai ușor, poți oricând să participi la promoții online gratuite.

Pariuri pe rezultat final

Pariurile pe “soliști” (pe câștigătorul meciului) sunt foarte populare printre jucători și reprezintă, de multe ori, o variantă optimă și sigură pentru biletul zilei sau cota 2. Cât de sigur este pariul depinde și de cota pe care o are echipa pe care mizezi. Cu cât multiplicatorul echipei pe care mizezi este mai mic, cu atât pronosticul este considerat mai sigur. Desigur, nu toate pariurile pe cote mici vor ieși la finalul partidei, așa că e necesar să le alegi cu grijă, informat.

De la pariurile pe 1×2 (victorie gazde, victorie oaspeți sau egal) poți diversifica spre multe alte piețe, conectate însă pe acest tip de pronostic: Vorbim de șansă dublă, câștigă oricare dintre reprize sau DNB (draw no bet).

Prima opțiune, șansă dublă, înseamnă că poți să selectezi două variante din cele trei posibile (1, X sau 2). Deci, în loc să mizezi pe victoria unei echipe (pronostic pe care îl consideri sigur), alegi să pariezi pe două pronosticuri în același timp (1X, X2 ori 12). Cota este mai mică, însă gradul de siguranță crește.

Câștigă oricare dintre reprize se referă la faptul că formația pe care mizezi se va impune în primele 45 de minute SAU va câștigă repriza secundă. În mod clar, este un pronostic mai sigur decât “câștigă partida”, fiindcă ai două posibilități la dispoziție.

Draw no bet se traduce în “rambursare în cazul egalului”. Dacă alegi să mizezi pe o echipa cu varianta DNB, ți se returnează miza atunci când partida se încheie la egalitate. Pierzi pariul doar dacă se impune formația adversă.

Pariurile pe goluri

Pariurile pe goluri pot reprezenta și ele o sursă sigură pentru pariuri sportive. În cazul acestor pariuri se poate paria ori scorul corect (cel mai riscant), pe intervalul de goluri (moderat) și pe „peste / sub” un anumit număr de goluri (de exemplu, peste 1,5 sau sub 3.5).

Cei care mizează “peste” la goluri trebuie să selecteze o linie cât mai joasă, în timp ce jucătorii care pariază pe “sub” au nevoie de o linie cât mai ridicată. Cota va fi mereu mică, însă ideea este ca pariul să fie foarte sigur.

Ce determină ca pariurile pe goluri să aibă o pondere atât de mare pe biletele la pariuri? Faptul că statisticile contribuie decisiv la ce se hotăraște un parior să mizeze. Și atunci când știi că pronosticul pe care vrei să îl plasezi are un procentaj de reușită imens în trecut, parcă devine mult mai ușor să-l joci fără reținere.

Pariurile pe cornere

Aproape orice piață pe fotbal poate să devină una cu pronosticuri “sigure” atâta timp cât liniile sunt extrem de jos. Este și cazul pariurilor pe cornere. În orice meci vor fi lovituri de colț. Numărul acestora depinde și de ritmul partidei și de stilul de joc al formațiilor, dar este o nouă piață la care contribuie și statistica.

Analiza temeinică asigură succesul în pariuri

Siguranța unui pariu este dată, așadar, de cotă, dar și de o analiza temeinică a evenimentului respectiv. Vei putea observa și cote care nu se vor potrivi cu realitatea, iar selectarea lor atentă devine foarte importantă.

(Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.)

Te-ar putea interesa si

Sătmărean reținut în Baia Mare după ce a fost prins în trafic cu 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

Acțiune a polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice la societăţi comerciale din Baia Mare și Sighetu Marmației

Redactie

AU FOST IDENTIFICAŢI: Doi tineri au furat un autoturism, apoi l-au abandonat într-un şanţ

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.