BREAKING NEWSNationalRecomandate

EXCLUSIV: Bătaie de joc pe bani publici – Colegul de bancă din liceu al ministrului Bode, chestorul ”Solitaire” MIHĂILĂ, și-a chemat subordonații la București pentru a-i trimite acasă!

Situație revoltătoare și bătaie de joc pe bani publici! Chestor de poliție Marius Florin Mihăilă, șeful Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI), a ordonat subordonaților cu funcții de conducere din întreaga țară să se prezinte vineri, 10 februarie 2023, la ora 10.00, la sediul Academiei de Poliție ”A.I. Cuza” din București, la raportul de bilanț al instituției. Zeci de de șefi de centre, șefi de servicii/birouri pentru imigrări din întreaga România au pornit astăzi spre București cu autoturismele de SERVICIU, cu combustibilul instituției. Aceștia și-au făcut rezervări la hotel, bani pe care ulterior urma să le deconteze tot din bani publici firește.

Ce a dispus chestorul ”Solitaire” printr-o circulară transmisă în 16 ianuarie 2023

foto sus: chestorul Mihăilă jucând Solitaire la o conferință având ca temă problema migranților

”Dispun (…), la activitate vor participa inspectorul general adjunct, șefii structurilor independente (servicii, birouri), directorii și șefii serviciilor din cadrul direcțiilor aparatului propriu al IGI, directorul și șefii serviciilor din cadrul DIMB, directorii Centrelor de Azil, șefii centrelor de custodie, șefii serviciilor / birourilor județene pentru imigrări.

Ținuta obligatorie va fi uniformă de reprezentare iar deplasarea se va realiza cu autoturismele de serviciu.

Având în vedere lipsa disponibilității spațiilor de cazare în unități de cazare MAI, la nivelul municipiului București, participanții care se vor deplasa se vor îngrijiri în vederea identificării cazării, pe cont propriu”. Semnează: (Î) inspector general, chestor de poliție Marius-Florin Mihăilă.

Șoc: bilanțul nu se mai ține

Astăzi după-amiază când toți subordonații din țară se apropiau de Capitală – ȘOC. Telefoanele acestora au sunat și așa au aflat că ședința festivă de bilanț nu se mai ține. Li se spune să se întoarcă ACASĂ.

Noi am cerut oficial prin biroul de presă câteva lămuriri cu privire la cine și cum vor fi acoperite cheltuielile făcute din banul public! Le facem și public în cele ce urmează:

”În baza legii 544 vă rugăm sa ne comunicați motivele pentru care activitatea de prezentare a rezultatelor obținute în anul 2022 la nivelul IGI care era programata mâine 10 februarie 2023 la amfiteatrul Mihail Kogălniceanu din cadrul Academiei de Poliție ”AI Cuza” de la ora 10 a fost AMÂNATĂ.

Vă rugăm să ne comunicați care au fost cheltuielile de combustibil pe care cei 41 șefi de conducere din județe care s-au deplasat astăzi cu autoturismele de serviciu spre București? Cine va suporta cheltuielile cu cazarea acestora pentru că se știe anularea cu câteva ore înainte de a te caza nu este posibilă? Cine va suporta cheltuielile unei zile pierdute de muncă ale șefilor din teritoriu?”

Așadar așteptăm răspunsului chestorului ”Solitaire” Mihăilă. Le vom publica în actualizarea acestui articol. Mai întrebăm doar atât: oare faptul că în programul ministrului Bode (coleg de bancă în liceul cu ”Solitaire”) s-a schimbat în ultimul moment ar fi adevăratul motiv al anulării bilanțului de mâine? Doar întrebăm, nu dăm cu parul. Și mai vrem în Schengen….

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: A luat foc o casă pe strada Sănătăţii din Baia Mare

Vasile Dale

Șapte intervenții încheiate cu succes în weekend-ul trecut pentru Serviciul Salvamont Borșa (VIDEO)

Redactie

TEROAREA DIN SATULUNG A LUAT SFÂRŞIT: Persoana care a distrus mai multe anvelope, mirosită de câinele poliţist Teba

Vasile Dale

1 mesaj

5533 februarie 12, 2023 at 12:34 am

De risul plînsu ,mai bine solicita online darea de seama decatre cei care trebuiau sa vina la bucuresti ,si chestorul sa mearga pe tot parcursul anului la cei 41 sefi din judete , astfel se pute-a evita consumul mare de combustibil imidiat , știm bine ca politia sta ca-m slab la capitolul combustibil pentru patrulare!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.