BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

EXCLUSIV VIDEO: Camionetă plină cu bușteni fără acte condusă de un șofer în vârstă de 19 ani (actualizare)

Incident grav în această seară la Borșa. O camionetă supraîncărcată cu bușteni de lemn a fost urmărită în trafic de echipajele poliției din Borșa. Oamenii legii ar fi încercat să o oprească pentru control însă șoferul ar fi accelerat. În cele din urmă ar fi blocat-o.

Pontul cititorilor www.vasiledale.ro

”Camionetă cu lemne urmărită în trafic prin centrul Orașului Borșa de doua autospeciale ale politiei. Nu avea aviz pe lemne, și era supraîncărcată cu aproximativ 5500 kg (mașina având masa maxima autorizata de 3500). Șoferul se afla sub influența consumurilor alcoolice. El a încercat sa fugă de echipajele de politie îndreptându-se spre adresa de domiciliu. A fost blocat în cele din urma și dus la sediul Politiei Borșa. Acolo în timp ce încerca să parcheze camioneta cu lemne a lovit lateral o mașină de deszăpezire a Primăriei Borșa. Lemnele au fost confiscate de către Ocolul Silvic Borșa. Bărbatul a fost sancționat. Șoferului i s-a intocmit dosar penal iar permisul de conducere a fost reținut” este pontul primit de la cititorii noștri, care de altfel ne-au transmis și imagini video de la fața locului.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 13 februarie. Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 19 ani, a oprit la semnalul polițiștilor, el nu a încercat să fugă. A fost testat, rezultatul fiind zero. Permisul de conducere nu i-a fost reținut. El a fost sancționat cu 2.000 de lei pentru că a transportat fără acte cantitatea de 3,19 mc de masă lemnoasă pentru foc de esență tare. Aceasta a fost predată OS Alpina Borșa în custodie.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO- DECIZIE JUDECĂTORI: Șefa de post din Bârsana arestată preventiv pentru 30 de zile alături de alți doi bărbați

Vasile Dale

EXCLUSIV – ACTUALIZARE: Comisar şef Liviu Grozavu nu mai este inspectorul şef al IPJ Maramureş. Poliția nu neagă, dar nici nu confirmă

Redactie

Pensionar, jefuit de 23.000 de lei, după ce a vrut să ajute două tinere cu un pahar cu apă

Vasile Dale

3 mesaje

5533 februarie 16, 2023 at 1:29 am

Conform legi ar trebui să fie reținut direct ,vorbim despre mai multe infracțiuni , 1 alcoolemie care mai nou se lasă cu arestare , fuga de politie , tamponarea mașini de dezepezire a primăriei borșa , lemne furate , arestat imidiat !!!

Raspunde
5533 februarie 16, 2023 at 1:42 am

Bine ca a fost si filmat ,asa stim sigur ca va da rezultate bune munca polițiștilor ,oricum politia a acționat bine ,si spera-m ca astfel de alcooliști care ne pun viata in pericol ,sa fie istorie pentru Borsa ,care se pregatește sa devină „smart city”

Raspunde
5533 februarie 16, 2023 at 11:07 pm

Domnilor de la IPJ nu vedeți pe video că poliția după ce l-a ajuns pe hoțul de lemne pe drumul care ducea la casa acestuîa în timpul fugi sale , acum coboară cu masina în drumul național și se supune controlului , drumul de unde coboară este în dreptul spitalului borșa , e clar a fugit de poliție!! !
dar find fiul cuiva important din borșa , se v-a mai ascunde lucruri și din acest caz ,așa cum se ascundea și de la anumite cazuri anterioare , unde la anumite persoane trebuia reținut permisul .

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.