BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Scandal în familie în Baia Mare încheiat cu acuzații de agresiune la adresa echipajului de jandarmi. Acuzații fără temei, spun forțele intervenție

Scandal într-o familie de pe strada Saturn din Baia Mare în noaptea de miercuri spre joi. Acesta a fost sesizat la 112 de locatarii unui bloc de pe strada amintită. Conform informațiilor noastre la sesizare a intervenit un echipaj al Jandarmeriei Maramureș.

Aseară, familia vizitată de jandarmi ne-a transmis o sesizare în care aduc acuzații grave la adresa echipajului de jandarmi care a intervenit. ”Am avut o ceartă în familie miercuri noaptea spre joi. Ne-am certat și m-am bătut cu fratele meu. Au venit jandarmii și m-au bătut, mi-au luat telefonul, au sărit la tatăl meu care este imobilizat la cap. Eu sunt plin de vânătăi. Mi-au luat telefonul pentru că îi filmam și m-au lovit cu piciorul în stomac” spune adolescentul de 16 ani în prezența tatălui său. Acesta din urmă spune că va merge la medicul legist cu băiatul iar apoi vom depune sesizare.

Jandarmii spun că au înregistrată intervenția

Noi am cerut și informații oficiale despre această intervenție. Conform informațiilor oficiale reiese faptul că echipajul de jandarmi s-a deplasat la o sesizare pe strada Saturn din Baia Mare în care s-a reclamat tulburarea liniștii și ordinii publice la o oră târzie din noapte.

La fața locului jandarmii au găsit mai multe persoane implicate, au fost identificate iar conflictul din imobilul respectiv a fost aplanat. Totodată, s-a aplicat un avertisment pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Intervenția respectivă a fost înregistrată audio/video iar în urma vizionării acesteia nu s-a identificat nicio formă de agresiune verbal sau fizică, astfel că acuzațiile aduse sunt total false.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE FOTO: Doi maramureșeni au murit după ce au căzut dintr-o telecabină într-o prăpastie în Austria

Vasile Dale

MOBILIZARE MAXIMA: CITITORII NOSTRI AU IDENTIFICAT HOTUL. ESTE RECIDIVIST. POLITIA CE FACE? (VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

ACCIDENT LA ILBA: Fetiţă de 5 ani, accidentată pe Aleea Şcolii

Redactie

1 mesaj

5533 februarie 17, 2023 at 7:40 pm

Dacă jandarmî au filmarea ,ar trebui pusă public pentru dale vasile și public , iar dacă tînărul este vinovat ,i se poate deschîde dosar penal pentru infracțiunea de fals în declarați !!
Faptă pedepsită de la 2 la 5 ani închisoare.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.