BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: Un bărbat din Poienile de Sub Munte a murit și patru persoane rănite pe Bulevardul Independenței (ACTUALIZARE)

Un grav accident rutier s-a produs în urma cu putin timp pe bulevardul Independenței intersecție cu strada IL Caragiale din Baia Mare.

Trei autoturisme s-au ciocnit iar în urma impactului violent, o persoană este decedată iar alte patru sunt rănite. Traficul este blocat.

Cele patru persoane rănite au fost preluate de echipajele medicale ale SMURD și Ambulanței și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Persoana decedată avea aproximativ 40 de ani și medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Au încercat să o resusciteze însă leziunile erau extrem de grave și au declarat decesul.

Polițiștii băimăreni sunt la fața locului și au deschis o anchetă. Ei încearcă să stabilească exact cine se face vinovat de producerea tragediei.

ACTUALIZARE

Bărbatul decedat avea 35 de ani și este din Poienile de Sub Munte. Autoturismul Duster era condus de un alt bărbat în vârstă de 24 de ani din Poienile de Sub Munte.

VEZI CINE ESTE PERSOANA DECEDATĂ

Te-ar putea interesa si

OM CU SUFLET MARE: UN VISEUOAN INCEARCA SA AJUTE O LOCALNICA CE ARE NEVOIE DE UN TRANSPLANT DE CELULE STEM. ARE NEVOIE DE 20.000 EURO

Vasile Dale

TRAGEDIE LA SUCIU DE JOS: Un bărbat a murit după ce a căzut din căruţă

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ / ACTUALIZARE 2: Maşină căzută într-o râpă la Moisei. O singură victimă, neîncarcerată

Redactie

1 mesaj

Cetateanul normal februarie 18, 2023 at 7:00 pm

Ce viteza puteau sa aiba masinile de sa produs impactul acela fatal?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.