BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

AVEM FILMUL VIDEO AL INTERVENȚIEI – Adolescentul de 16 ani susține că i-ar fi fost ștersă înregistrarea din telefon însă am recuperat-o!

Revenim cu înregistrarea video pe care am recuperat-o de pe telefonul mobil al adolescentului în vârstă de 16 ani din Baia Mare care susține că în noaptea de miercuri spre joi ar fi fost agresat de unul dintre jandarmii care făceau parte din echipajul de intervenție.

Trebuie să precizăm și faptul că, în cursul zilei de ieri, echipajul Poliției Municipiului Baia Mare a intervenit la sesizare primită prin Serviciul 112 la aceeași adresă de pe strada Saturn din Baia Mare. Conform acesteia adolescentul de 16 ani a reclamat faptul că a fost agresat de fratele lui în vârstă de 19 ani, spunând că a fost lovit și împins în peretele imobilului. El nu declarat că nu dorește să depună plângere împotriva fratelui lui. De altfel, conform legislației are la dispoziție 6 luni de zile pentru a face acest lucru.

Coincidentă sau nu, astăzi acesta minorul s-a prezentat la UPU a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, medicul recomandându-i repaus timp de 5 zile. Acesta susține că luni se va prezenta și la medicul legist pentru a-și scoate certificat medico-legal, iar apoi se va adresa Parchetului pentru a depune plângere pentru agresiune.

De cealaltă parte, jandarmii maramureșeni susțin că intervenția a fost înregistrată audio/video și că în urma vizionării acesteia nu s-a identificat nicio formă de agresiune verbal sau fizică asupra minorului, astfel că acuzațiile aduse sunt total false.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Șoferul contrabandist urmărit de poliția de frontieră a decedat. El a lovit o mașină apoi a plonjat în albia râului Vișeu

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Avem imaginile șocante ale accidentului mortal din Tămaia

Vasile Dale

EXCLUSIV – CAMERĂ SUPRAVEGHERE: Două accidente în Baia Mare, în același loc, în doar două ore

Vasile Dale

2 mesaje

5533 februarie 19, 2023 at 1:48 am

Din ce am văzut eu personal în video prezentat de dumneavoastră, se vede clar cum provoacă jandarmi atît prin urlete iar la un momendat un jandarm nu vrea să fie filmat și tentează să i-a telefonul , pentru mine e clar ,după ce a luat bătaie de la fratele lui de 19 ani , vrea să pretindă că l-a lovit un jandarm , pe de altă parte nici jandarmul nu a procedat corect tentativ-a de a lua telefonul ,un bun privat și dacă nu au nimic de ascuns ,nu ar trebui să aibă frică de a fi filmat !!
Sustragerea unu-i bun privat fara ca persoana să fie deacord , poate intra sub incidența legi ca furt sau tentativă de furt care este infracțiune , în cazul acesta jandarmul respectiv poate fi cercetat atît penal cît și disciplinar pentru abuz în serviciu!
Cît despre cei din casă intră sub incidența unei amenzi contravenționale de 1000 lei și 500 lei pentru că au sunat la 112 nevrînd ulterior să depună plăângere împotriva fratelui său ,motiv pentru care jandarmi au fost solicitati să vină!!

Raspunde
Dancos Gheorghe Vasile februarie 21, 2023 at 9:20 pm

ma scos afara din casa si ma ridicat de haine si ma dat cu capul de geam si mia dat in picior in stomac era sa lesin plus ca nu ma-i pot umbla

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.