BREAKING NEWSEvenimentTara Lapusului

VIDEO: Podeț blocat de viitură la Ungureni. Angajații Primăriei din Cupșeni au intervenit de urgență

Este cod portocaliu peste tot județul Maramureș. Fie de ploi torențiale, fie de viscol la munte, fie de inundații.

Râul Lăpuș stă să iasă din matcă, el atingând deja cota de atenție! 

Primele probleme au apărut la miezul nopții în satul Ungureni, comuna Cupșeni. Acolo angajații primăriei au intervenit cu un excavator pentru de debloca un pod de mizeriile aduse de pe dealuri de pârâul Libotinel. Apa ieșise pe drumul comunal și intrase prin grădinile oamenilor. Podul a fost decolmatat iar apa s-a retras.

”Deși am avut o iarnă blândă, cu zăpadă puțină, inundațiile au început să-și facă simțită prezența, ca urmare a ploii abundente de astăzi. Prin urmare, nu vă sfiiți să ieșiți din casă și să desfundați podețele sau să dirijați apa acolo unde-i cazul. De asemenea, vă rugăm să ne anunțați ce probleme apar, să putem fi acolo.” a transmis primrul comunei Cupșeni, Lucia Chermezan.

Probleme și la Borșa în această noapte. Primarul Sorin Ion Timiș a trimis un excavator pentru a decolmata un podeț înfundat.

intervenție la Borșa

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

LA ZDUP – MIRCEA DE LA BAIA MARE, COCAINA ECSTASY, CANNABIS, ETNOBOTANICE, MASINI DE LUX SI VILOACE CONFISCATE (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

ÎNCĂ UN FURT DE LEMNE ÎN BORŞA: Peste 17 mc de molid transportaţi fără documente legale, confiscaţi de polițiștii de frontieră

Vasile Dale

BAIA MARE: Şofer care a accidentat un pieton şi a părăsit locul faptei, identificat de poliţişti

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.