BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: AVEM MOMENTUL LIVE AL AVALANȘEI – Proprietarul unui restaurant din Tarnów, Polonia, a murit. Alți doi turiști polonezi au scăpat cu viață

Dawid Rzepa se numește turistul polonez care și-a pierdut viața într-o avalanșă din Munții Maramureșului, Borșa! Conform presei poloneze bărbatul era proprietarul restaurantului „Soprano” din Tarnów, Polonia. Avea 44 de ani.

Imaginile surprinse de o cameră video amplasată pe casca unui alt turist polonez care era în zonă arată clar faptul că turiștii polonezi au fost cei care au declanșat avalanșa!!! Mai mult, se vede și momentul în care Dawid Rzepa este surprins de tonele de zăpadă care s-au pornit la vale de pe creasta muntelui. Alți turiști aflați pe snowmobile au reușit să se salveze. Imaginile sunt grăitoare…

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 23 februarie, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, în zona Pasului Prislop, muntele Vălcănescu, două persoane cu snowmobile au fost surprinse de o avalanșă.

La fața locului, au intervenit și lucrători din cadrul Salvamont Borșa, I.S.U. Maramureș și din cadrul Jandarmeriei Montane.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că, într-o zonă muntoasă, fără semnal pe rețelele mobile, trei persoane din Polonia, în vârstă de 43, 44 și 51 de ani, moment în care au ajuns pe un versant abrupt al muntelui Vălcănescu, au fost surprinși de o avalanșă.

Din păcate, bărbatul de 43 de ani a decedat, fiind transportat la prosectura spitalului în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Jaf uriaş la Şomcuta Mare. 118.250 de euro şi 124.300 de lei furaţi dintr-o gospodărie (actualizare)

Redactie

PRO România este alături de toți Românii – Cătălin Darabă – Candidat la Camera Deputaților

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Biciclist accidentat pe strada Gheorghe Șincai din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.