Important

Rudolf Stauder, prefectul judeţului, a fost distins cu Ordinul ,,Bărbăție și credință” în rang de Cavaler


„Multă emoție m-a încercat astăzi când am primit la Instituția Prefectului Ordinul ,,Bărbăție și credință,, în rang de Cavaler, conferit de Președintele României Klaus Iohannis pentru contribuția importantă adusă la îndeplinirea cu succes a misiunilor specifice Ministerului Afacerilor Interne. O încredere care mă onorează și mă responsabilizează.
Poate nu e o simplă coincidență faptul că Ordinul a ajuns la mine la un an de la declanșarea războiului din Ucraina, un război care a pus județul Maramureș în prima linie de sprijin și care ne-a obligat să facem față unor situații speciale. În acest an, ne-am confruntat cu momente dificile, am fost permanent în alertă și, prin munca unei echipe minunate, am reușit să ne organizăm și să rezolvăm toate problemele legate de refugiații din Ucraina.
Ordinul ,,Bărbăție și credință,, în rang de Cavaler, pe care l-am primit astăzi, răsplătește eforturile unei echipe care știe să se mobilizeze pentru a duce la capăt toate provocările care apar la nivelul județului Maramureș. O echipă căreia îi mulțumesc pentru implicare și dăruire. Împreună suntem mai buni!”, este mesajul postat de prefectul judeţului Maramureş, Rudolf Stauder.

Te-ar putea interesa si

A fost încheiat proiectul SAGA, cu principalul obiectiv creșterea cooperării regionale pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor transfrontaliere la granița cu Ucraina

Redactie

Educație rutieră pentru viitorii conducători auto

Redactie

Comunicat de presă: Susținere pentru valorile europene și Schengen pentru România: Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu lideri europeni și s-a adresat Congresului PPE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.