BREAKING NEWSImportant

Deputat PSD Maramureș, Gabriel Zetea: Alianța toxică PNL-USR lasă oamenii din Maramureș fără salarii! (A)

Un fapt fără precedent s-a întâmplat săptămână trecută, la Consiliul Județean Maramureș, atunci când executivul instituției județene nu a respectat data de acordare a salariilor stipulată în contractele de muncă ale angajaților și s-a făcut plata abia o săptămână mai târziu. Deputatul PSD Maramureș Gabriel Zetea, fost președinte al Consiliului Județean a arătat că acesta a fost un gest de sfidare făcut de actuala conducere a administrației județene.

”Când înveți administrație pe banii cetățenilor nu ai cum să faci performanță! Din 1992, de când s-a înființat Consiliul Județean Maramureș, ziua de salariu a fost în data de 9 a lunii, iar dacă 9 a fost într-o zi de weekend, banii s-au acordat în zilele de 7 sau 8 ale lunii în curs. Doar în administrația penelistului Ionel Bogdan și de când conduce alianța toxică PNL-USR destinele Maramureșului, lucrurile stabilite prin contract de muncă și dispoziție de președinte de CJ pot fi ignorate. Trist este că această bătaie de joc afectează sute și chiar mii de salariați (cei din aparatul propriu și cei din instituțiile subordonate) care s-au trezit, în data de 9 martie, că au în continuare conturile goale. Să amâni aproape o săptămână ziua de plată a salariului este strigător la cer! Oamenii au rate în bănci cu dată fixă de plată, au de plătit facturi, au planuri cu banii pe care știu că ar trebui să îi incaseze pentru munca prestată! Acesta a fost cadoul lui Ionel de ”Ziua Femeii”: să lase salariații fără dreptul cuvenit în urma unei luni de muncă”, a arătat parlamentarul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

În continuare, fostul președinte al Consiliului Județean se întreabă, retoric, ce așteptări să avem de la o conducere care nu este în stare să asigure buna funcționare a Consiliului Județean? ”Ce să așteptăm proiecte, investiții, demarare de șantiere? Însă întrebarea corectă este: UNDE SUNT BANII JUDEȚULUI? Niciodată în 30 de ani nu s-a întâmplat o asemenea anomalie, iar bugetul a fost votat an de an, uneori chiar în luna aprilie. Fără ca angajații să fie afectați prin neplata muncii depuse! Însă aceasta este ”răsplata” pentru că la conducerea județului a ajuns un novice, care știe să facă doar studii de fezabilitate pe zeci și milioane de lei care ajung la firmele căpușă PNL și USR. Dar pentru maramureșeni ce faci, Ionele?”, se întreabă și îl întreabă pe actualul președinte al Consiliului Județean, deputatul social-democrat de Maramureș, Gabriel Zetea.



Te-ar putea interesa si

FOTO: Trafic oprit și deviat pe DN1C Baia Mare – Satu Mare

Vasile Dale

IPJ MARAMUREŞ, MESAJ DE DRAGOBETE: „Dragostea este îndelung răbdătoare”

Redactie

FOTO: Vameșii sigheteni au descoperit țigări de contrabandă înfăşușate pe lângă brâul unui bărbat, dar și în motorul mașinii pe care o conducea

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult