BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOCAR COVID LA SPITAL: Secția Cardiologie a fost închisă după ce 13 pacienți au fost confirmați pozitiv. Masca de protecție este obligatorie

Focar de covid în secția Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare. 13 pacienți au fost confirmați pozitiv și imediat conducerea unității medicale a hotârât închiderea secției, interzicerea vizitelor aparținătorilor, dar și purtarea obligatorie a măștii de protecție.

O serie de nemultumiri au venit din partea apartinatorilor care doreau sa faca vizite la bolnavii internati la Spitalul Judetean de Urgenta dr. Constantin Opriş din Baia Mare la Sectia Chirurgie. Acestia spuneau ca nu au acces la pacienti si nici nu au fost instiintati din ce cauza nu pot ajunge la acestia.

Reprezentantii unitatii spitalicesti au confirmat ca sunt restrictii privind vizitele la bolnavi pentru ca in ultimele doua saptamani au fost confirmate mai multe cazuri de COVID. S-a ajuns astfel pe Sectia Chirurgie la un focar de Covid, fiind circa 13 bolnavi. Drept urmare au fost luate masuri de izolare a acestora. S-au impus si noi reguli privind purtarea mastilor pentru angajatii SPITALULUI.

Toate aceste restricții au fost luate pentru a preveni extinderea focarului și vor fi menținute până la stingerea acestuia. Din fericire pacianții de pe cardiologie confirmați pozitiv nu au făcut forme grave ale bolii.

Te-ar putea interesa si

GREVĂ DE AVERTISMENT: Comunicatul membrilor de sindicat AJOFM Maramureă şi ai ceilalți funcţionari publici ai agenţiei

Redactie

LEGEA TĂCERII: FRAȚII TOMOIOAGĂ REFUZĂ SĂ VORBEASCĂ ÎN FAȚA JUDECĂTORILOR CUM L-AU UCIS PE AGENTUL DE POLIȚIE GHEORGHE NISTOR

Vasile Dale

O femeie din Gârdani dispărută și o anchetă în patru state UE. Mama femeii: ”Fata mi s-a plâns că el o va omorî. Și va fi mai șmecher decât Cioacă”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.