Important

Tânăr de 23 de ani din Baia Mare, arestat preventiv pentru furt calificat

Ieri, 16 martie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior, procurorul din cadrul Judecătoriei Baia Mare, a admis arestarea preventivă a unui tânăr de 23 de ani, pentru 30 de zile, acesta fiind bănuit de comiterea unei fapte de furt calificat.
În fapt, în data de 05 martie a.c., la ora 18.16, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, în aceeași zi, a văzut două persoane necunoscute care au ieșit din incinta unui imobil, având asupra lor două cutii cu bunuri.
Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că bunurile au fost furate dintr-un imobil nelocuit care aparține unei femei de 67 de ani.
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Un individ cu un avion a băgat spaima în sătmăreni şi maramureşeni

Redactie

PRACTICĂ: Încă un stagiu de practică la Jandarmeria Maramureș

Redactie

Sorin Vlașin (PSD): ”Înregistrăm noi recorduri dramatice provovate de coronavirus, în timp ce Iohannis continuă cu acest sistem falimentar!”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult