BREAKING NEWSEveniment

RUTIERE: Accidente pe DN18B și Seini. Trei persoane au ajuns la spital

Ieri, 26 martie, la ora 15.40, Serviciul Rutier Maramureș a intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 18B (foto).
Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că o femeie de 68 de ani din Baia Mare, aflată la volanul unui autoturism între localitățile Cărbunari și Groși, iar înainte de intrarea în localitatea Groși, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 46 de ani din Dămăcușeni.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto, care au fost transportați la Spitalul din Baia Mare pentru investigații medicale.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul eilotest, rezultatele fiind zero.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Ieri dimineață, la ora 06.42, polițiștii din Seini au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, pe strada Mihai Eminescu din oraș, a avut loc un accident rutier.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 20 de ani din Seini, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu, a părăsit sensul său de mers și a lovit cu roata din stânga față bordura din beton a unui podeț, care face accesul spre strada Morii. Ulterior, s-a răsturnat cu autoturismul, oprindu-se în dreptul unui imobil pe acostament și banda de mers în direcția Seini – Viile Apei.
Conducătorul auto a suferit vătămări corporale, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul din Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a rămas internat sub supraveghere medicală.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

CONDAMNAT LA 15 ANI: Detaliile care l-au dat de gol pe criminalul Esterei

Redactie

EXCLUSIV: Dosarul în care Andrei Donciu a fost trimis în judecată pentru luare de mită, trimis înapoi la Parchet. Unde lucrează acum fostul șef de la permise și înmatriculări Baia Mare, la o lună de la decizia instanței

Redactie

CURTUIUŞU MARE: Internetul, o normalitate. Localnicii pot lua legătura mult mai uşor cu cei dragi plecaţi în străinătate

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult