BREAKING NEWSEvenimentTara Lapusului

SURPRIZĂ LA ECOLOGIZAREA UNEI PĂDURI DIN TÂRGU LĂPUŞ: Un bărbat a găsit o comoară: 20.000 de lei

Surpriză la o acţiune de ecologizare într-o pădure din Târgu Lăpuș, Maramureş. În timp ce strângeau gunoaie, unul din participanţi a dat peste o comoară. 10.000 de lei, îngropaţi în pământ, alături de alte resturi menajere, informează reporterul Observator Simona Vasiac.

Imaginile au fost postate de consilierul local, Mihai Timbus, cel care s-a aflat printre participanţi, dar a şi asistat la momentul descoperii. Din păcate, comoara nu era tocmai una valoroasă şi asta pentru că vorbim de bani vechi.

O „comoară” la faţa locului

„Sunt pe Pietriş, lângă Popasul Vânătorului, astăzi am zis că facem o acţiune de ecologizare, strângem gunoaie, saci menajeri, peturi, doze de băuturi de bere şi de sucuri, cutii de şampon şi alte gunoaie. Cum nicio faptă bună nu rămâne nerăsplătită, de natură, de divinitate, de alţi prieteni, oameni, semeni de-ai noştri, iată că nici astăzi, Marcel nu a rămas nerăsplătit. A găsit o comoară. Vorbim de suma de 10.000 de lei. Dacă nu ne credeţi, Marcel, te rog să scoţi banii. Ia uitaţi-vă. 10.000. Din păcate sunt lei vechi, dacă erau noi, Marcel ar fi fost mult mai fericit”, spune politicianul pe imaginile filmate la faţa locului.

Și ca tacâmul să fie complet, la nici sfert de oră, același Marcel a mai scos din pământ o bancnotă de 10.000 lei. E drept, tot vechi.

observatornews.ro

Te-ar putea interesa si

L-AŢI VĂZUT? Roman Gheorghe, în vârstă de 62 de ani, este căutat de familie

Redactie

EXCLUSIV: Doi polițiști de la grupa canină au refuzat să intervină la un apel 112. Li se termina tura. Sindicatul Europol și IPJ Maramureș reacționează (actualizare)

Vasile Dale

ACCIDENT LA VISEU DE SUS: DOI TINERI DIN BACAU SI-AU VAZUT MOARTEA CU OCHII PE DN18 (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.