BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

BORȘA: Puștan beat implicat într-un accident. Șoferul nevinovat i-a distrus mopedul

Aseară, 03 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din Borșa au intervenit la un accident rutier produs pe strada Decebal din oraș.

 La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un moped pe care nu erau aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare, condus de către un tânăr de 18 ani din oraș, care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, a intrat în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 27 de ani din oraș.

          Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului de 27 de ani și de 0,55 mg/al alcool pur în aerul expirat în conducătorului auto de 18 ani, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Borșa în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă în prezența medicului de gardă și a personalului medical de serviciu tânărul a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge.

          După producerea accidentului rutier soldat cu pagube materiale, șoferul de 27 de ani, l-a agresat fizic pe cel de 18 ani, după care i-a distrus mopedul prin lovirea acestuia cu un corp contondent.

          În cauză, față de tânărul de 18 ani, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, iar față de bărbatul de 27 de ani, se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere.

Bărbat din Borșa reținut de polițiști pentru comiterea de infracțiuni rutiere

          Ieri, 03 aprilie, polițiștii din Borșa au pus în aplicare ordonanța de reținere pentru 24 de ore, a unui bărbat de 45 de ani din oraș, după ce ar fi comis infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

          În fapt, la data de 30 martie a.c., polițiștii au depistat în trafic, un autoturism condus de bărbat, fără a avea aplicate plăcuţele de înmatriculare.

          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

          În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul are permisul de conducere anulat.

          Acesta a fost condus la C.P.U. Borșa pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, însă a refuzat prelevarea acestora în fața medicului de gardă.

Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș, urmând ca în cursul zilei de azi, 04 aprilie, să fie prezentat Judecătoriei Vișeu de Sus cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO / INCIDENT GRAV LA O PISCINĂ din Săcălăşeni: Tânăr salvat de clienţi de la moarte

Redactie

RACHETII SAU CONTRABANDISTII UCRAINENI LOVESC LA SIGHET: MASINA UNUI LUCRATOR VAMAL INCENDIATA!!! (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Un bărbat din Târgu Lăpuş şi unul din Cerneşti s-au ales cu ordine de protecţie provizorii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.