BREAKING NEWSNationalRecomandate

VIDEO: Percheziții în Maramureș – Acțiune de amploare a polițiștilor din 35 de județe în căutarea de arme. 105 suspecți, unul în Lăpușul Românesc – actualizare

stăzi, 4 aprilie 2023, polițiștii din cadrul structurilor de arme, explozivi și substanțe periculoase, sprijiniți de alte structuri cu atribuții pe linia poliției judiciare, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – IGPR, pun în executarea 100 de mandat de percheziție domiciliară , într-un dosar penal instrumentat la nivelul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, în care să efectueze cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată.

Din cercetări a reieșit că persoana bănuită ar fi importat prin curierat, pe teritoriul Spaniei, arme neletale și muniție supuse autorizării, pe care le-ar fi comercializat către 105 persoane domiciliate în mai multe județe, fără a obține autorizările prealabile impuse de lege.

ACTUALIZARE

Percheziții domiciliare desfășurate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase

          Ieri, 04 aprilie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat patru percheziții domiciliare în cadrul unui doar penal emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești. Actrivitățile au fost efectuate în sat Hoteni, sat Lăpuș, sat Bistra și Rona de Sus.

          Cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate o armă neletală de tir sportiv cu aer comprimat, două cutii de diaboluri în care se aflau 301 bucăți diaboluri din plumb de calibru 5,5, un pistol de tip airsoft, o lunetă de vânătoare, iar la persoanele în cauză a fost lăsate în custodie un corn de cerb nepereche, un trofeu de căprior, patru picioare de căprior și un corn de cerb nepereche.

          Totodată, în baza mandatelor de aducere emise de polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Prahova, au fost conduși la sediul unităților de poliție doi bărbați în vederea audierii.

Activități sunt realizate în 35 de județe, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu implicarea polițiștilor din cadrul structurilor arme, explozivi și substanțe periculoase, ordine publică, investigarea criminalității economice, investigație criminală, criminalistică și acțiuni speciale, beneficiind și de sprijin. structuralor teritoriale de jandarmi.

Te-ar putea interesa si

POMPIER PE PODIUM: Plt. Rareş Olăhuț, locul I la Campionatul de tenis de masă

Redactie

MOARTE CUMPLITĂ: Un bărbat din Săliştea de Sus a murit strivit sub o căruţă

Redactie

ULTIMA ORĂ: Un camion a intrat într-un utilaj de deszăpezire, la Satulung (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.