BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: ”Urechiosul” săltat de ofițerii antidrog maramureșeni când voia să părăsească România. A fost arestat preventiv – actualizare

Băimăreanul cunoscut sub porecla de ”Urechiosul” a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Astăzi, judecătorii Tribunalului Maramureș au decis să îl trimită în arestul IPJ Maramureș după ce a fost prins de ofițerii antidrog maramureșeni pe aeroportul Cluj în momentul în care intenționa să plece din România, în ”vacanță”. Va avea e drept o ”vacanță” dar în spatele gratiilor.

Ce s-a întâmplat?

În cursul serii de ieri, polițiștii Antidrog Maramureș în cooperare cu DIICOT Biroul Teritorial Maramureș au efectuat percheziții la un imobil situat pe strada Mărășești din Baia Mare. Vizat era un băimărean ce era suspectat de traficul de droguri. Când au ajuns forțele de intervenție la percheziții individul era plecat spre Aeroportul din Cluj. A fost luat de acolo și adus să asiste la percheziții. Ulterior a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat în fața magistraților.

Ce spune instanța: Solutia pe scurt: Inch.pen.nr.22/DL/04.04.2023.

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Maramureş în dosarul de urmărire penală nr. 65-D/P/2023 din data de 4 aprilie 2023, şi în consecinţă:

În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, începând cu data 4 aprilie 2023 şi până la data de 3 mai 2023, inclusiv, a inculpatului H.Florin, sub acuzaţia de comitere a infracţiunilor de:

efectuare de operațiuni cu substanțe psihoactive prev. de art. 16 alin.1 din Legea nr. 194/2011;

trafic de droguri de mare risc, prev. de art. 2 alin.2 din Legea nr. 143/2000, ambele infracţiuni cu aplicarea art. 41 alin.1 Cod penal ?i art. 38 alin.1 ?i 2 Cod penal.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, efectuarea de operațiuni cu substanțe psihoactive, fără drept și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană, căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Astfel, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea persoanei bănuite, pentru 24 de ore.

La data de 3 aprilie a.c., bănuitul a fost depistat, în flagrant delict, în timp ce ar fi transportat în autoturismul său, în vederea vânzării, aproximativ 500 de grame de substanță psihoactivă (3-CMC) și un gram de drog de mare risc (4-CMC).

De asemenea, acesta ar fi condus pe drumurile publice având exercitarea acestui drept suspendată prin hotărâre judecătorească.

Te-ar putea interesa si

RĂMÂN ÎN AREST: Cătană, Fane și Cătălin, șmecherașii care și-au bătut joc de doi tineri din Vișeu de Sus, rămân după gratii până în 6 iunie

Vasile Dale

INCENDIU CU VICTIME: O casă din lemn a luat foc la Dragomireşti

Vasile Dale

SCANDAL MONSTRU LA COMBINAT: ZECI DE COPII SI ADOLESCENTI RIDICATI DE JANDARMI SI DUSI LA POLITIE. LI S-AU ARATAT POZE (VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.