BREAKING NEWSImportantMaramuresul IstoricRecomandate

ZĂPADA MIEILOR: Iarnă autentică în Maramureş (VIDEO)

Autorităţile maramureşene au actualizat practicabilitatea sectoarelor drumuri publice.

Sectoarele de drumuri naționale au partea carosabilă curată și umedă, cu excepția DN18, în Pasul Prislop, unde între km163 și km181, se găsește depus un strat de zăpadă frământată. În Pasul Prislop se circulă în condiții de iarnă.

Vizibilitatea este redusă de ceață, sub 50 de metri, pe DN18, în Pasul Prislop, intre163 și km181. Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu șapte utilaje și au împrăștiat 35 tone de material antiderapant pe DN18, în Pasul Gutâi (două utilaje și 15 tone material antiderapant), în Pasul Prislop (patru utilaje și 16 tone material antiderapant, respectiv pe DN19, Dealul Huta-Certeze (un utilaj și patru tone material antiderapant).

Celelalte sectoare de drumuri publice din județ au partea carosabilă curată și umedă. Cerul este acoperit. Plouă slab în județ.

Pasul Gutâi

Ninge în Pasul Gutâi și în Pasul Prislop. Vântul suflă cu viteze de până la 50 km/h în Pasul Prislop. Se acționează cu două utilaje și material antiderapant în Pasul Prislop, unde sunt prezente și echipaje ale poliției rutiere.

Te-ar putea interesa si

Delegație economică în SUA, condusă de președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan. Companii americane importante – interesate de colaborarea cu Maramureșul

Redactie

O femeie a furat bani dintr-un magazin din Baia Sprie. A fost prinsă imediat de poliţişti

Redactie

BILANŢUL acțiunilor din weekend ale polițiștilor rutieri: 19 dosare penale, 32 de permise reţinute, sancţiuni de peste 72.000 de lei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.