Important

Infracțiuni rutiere: Şofer băut depistat la Sighetu Marmaţiei, ATV neînmatriculat, condus de un tânăr fără permis, urmărit în trafic la Şişeşti

Ieri, 03 aprilie, la ora 17.55, polițiștii din Sighetu Marmației au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat de 40 de ani din Sat Șugatag. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Ieri, 03 aprilie, la ora 12.40, în timp ce polițiștii Postului de Poliție Șișești executau activități de supraveghere și control al traficului rutier, în localitatea Șișești, au observat un ATV care circula pe D.J. 184, al cărui conducător auto, pentru a se sustrage controlului, a părăsit drumul și și-a continuat deplasarea peste câmp, până în apropierea imobilului cu nr. 322 din Șișești, unde a abandonat vehiculul.
S-a procedat la urmărirea pedestră a conducătorului auto, a fost imobilizat și identificat ca fiind un tânăr de 24 de ani din Șișești.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar ATV-ul nu este înmatriculat.
​ În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

​ Ieri, 03 aprilie, în jurul orei 07.00, în timp ce polițiștii Postului din Baia Sprie executau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe D.N. 18, strada Săsar din oraș, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa dinspre Sighetu Marmației înspre Baia Mare.
La volan a fost identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat de 49 de ani din Sighetu Marmației. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că plăcuța de înmatriculare montată pe autoturism, aparține unui alt autoturism, proprietatea unui bărbat de 49 de ani din Satu Mare.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Te-ar putea interesa si

Maramureș: bilanțul primilor 2 ani de mandat ai administrației liberale din comuna Budești au adus proiecte în sănătate, educație și infrastructură

Vasile Dale

PENTRU SIGURANŢA TURIŞTILOR: Jandarmii montani din Maramureş, din nou pe munte

Vasile Dale

DUPĂ GRATII: Urmărit național depistat de poliţişti, doi bărbaţi depuşi în Penitenciarul Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.