BREAKING NEWSEvenimentTara Chioarului

BOIU MARE: Și-a ascuns plicurile cu bani într-o șură, dar a fost prădat de un consătean

Polițiștii din Șomcuta Mare au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 32 de ani din Boiu Mare, care este bănuit de comiterea unu furt dintr-o anexă șură cu spațiu de locuit.

Persoana vătămată, un bărbat de 71 de ani din Boiu Mare, a sesizat polițiștii din Șomcuta Mare la data de 20 martie a.c., despre faptul că, în perioada 13 martie-29 martie a.c., persoane necunoscute au pătruns în locuința sa, o anexă șură cu spațiu de locuit, de unde au sustras din două plicuri suma de 11.800 de lei. Echipa operativă a efectuat cercetarea la fața locului.

În urma activităților desfășurate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat de 32 de ani.

În continuare, se efectuează cercetări într-un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Identificat după ce a înșelat o persoană cu suma de 2.900 de lei

Persoana bănuită de comiterea unei fapte de înșelăciune produsă la data de 21 martie 2023 a fost identificată de polițiștii din Oncești.

În fapt, persoana vătămată, un bărbat de 76 de ani din Oncești, a sesizat polițiștii prin intermediul unei plângeri, despre faptul că, în aceiași zi, în jurul orei 11.30, o persoană de sex masculin, care s-a prezentat ca fiind din municipiul Sighetu Marmației, angajat al unei societăți pe acțiuni și care, s-a oferit să îi aducă lemne pentru foc. În cauză, persoana vătămată i-a înmânat 2.900 de lei, iar, din cauza faptului că acea persoană nu a mai revenit, s-a prezentat la Postul de Poliție Oncești.

În urma activităților efectuate, a fost identificată persoana bănuită de  comiterea faptei, respectiv un bărbat de 38 de ani din Sighetu Marmației, iar polițiștii efectuează în continuare cercetări într-un dosar penal privind comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO – ACTUALIZARE: Impact teribil la Tăuții Măgherăuș. Intervine ambulanța. 5 victime (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: PUȘI LA LOPATĂ – Elevi de clasa a V-a din Poienile de Sub Munte puși să incarce și să transporte zăpada din curtea școlii cu roaba. Directorul școlii: ”Oricum o parte din elevi sunt buni doar la ,,lopată”!” (actualizare)

Vasile Dale

FOTO: TIR derapat în Pasul Gutâi. Trafic blocat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.