BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un băimărean susține că a fost agresat de polițiști și a ajuns în spital. Agenții neagă acuzațiile

O intervenție a polițiștilor băimăreni s-a terminat cu acuzații grave la adresa acestora. Un bărbat din Baia Mare susține că a fost agresat de agenții de poliție, însă aceștia din urmă spun că nici vorbă de așa ceva. Băimăreanul ar fi devenit recalcitrant și a fost încătușat. În cele ce urmează vă prezentăm cele două variante ale incidentului petrecut în seara zilei de 1 aprilie 2023, pe strada Sebeșului din Baia Mare.

Ce spune băimăreanul

”Așa arăt după ce am fost bătut de doi agenți de poliție din Baia Mare pe data de 1 aprilie în jurul orei 19.00. Am câteva coaste rupte și umărul dislocat. Mă numesc Pârje Remus Dorel și mă aflu internat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare” ne-a transmis băimăreanul.

”Cumnatul meu a fost bătut crunt de doi polițiști din Baia Mare. A ajuns acasă după ce a fost la un tăiat de porc. Câinele a scăpat din curte și a intrat în curtea vecinei. Precizez că nu a mușcat pe nimeni, dar s-au speriat și au chemat poliția prin 112. A ajuns poliția la fața locului (strada Sebeșului), au prins câinele iar pe Dorel l-au legat cu cătușele și l-au băgat în dubă. L-au dus la secție, unde l-au bătut. În acest moment, cumnatul meu este internat la etajul 9 la Spitalul Județean cu trei coaste rupte, umărul dislocat și alte conduzii care se văd în fișa medicală” ne-a transmis cumnata băimăreanului.

Ce spune IPJ Maramureș

”La data de 01 Aprilie a.c., la ora 19.29, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin apel 112 de către o persoană despre faptul că are unele divergențe cu un vecin.

La fața locului a fost dirijată o patrulă de ordine și siguranță publică, care a constatat faptul că un bărbat de 49 de ani din Baia Mare, aflat sub influența băuturilor alcoolice i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare apelantului, acțiune continuată și în prezența echipajului de poliție.

Din cauza faptului că bărbatul nu a cooperat cu polițiștii, acesta manifestându-se agresiv, a fost imobilizat și încătușat, ulterior fiind condus la sediul poliției în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Persoana recalcitrantă a fost sancționată contravențional conform prevederilor Legii 61 din 1991 Republicată pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare și pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice.

Având în vedere o semnalare cu privire la modul de intervenție a polițiștilor, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la aceste aspecte”.

Te-ar putea interesa si

CERTAŢI CU LEGEA: Şoferi băuţi, unul urmărit în trafic la Finteuşu Mic, un altul prins la volan fără permis

Redactie

EXCLUSIV: Actor, regizor dar și director de teatru independent, prins beat la volan. Cât a indicat etilotestul?

Vasile Dale

VIDEO, FOTO: Un bătrânel din Baia Mare a fost prins beat la volan. Poliția Locală a chemat Poliția Rutieră – actualizare

Vasile Dale

2 mesaje

chupacabra aprilie 6, 2023 at 11:12 pm

Nici nu are fata de betiv.

Raspunde
Escu aprilie 8, 2023 at 6:23 am

Si daca are fata de betiv trebuie batut de politie? Daca era tatal tau in situatia asta ce faceai?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.