BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

DOCUMENT – Asociația „Composesorat Borșa” contra României. Cererea Guvernului nu a fost acceptată. Sentința este definitivă

foto aradon

Vă scriu pentru a vă informa că completul de cinci judecători al Marii Camere, compus din judecătorii Síofra O’Leary, Georges Ravarani, Arnfinn Bårdsen, Georgios Serghides și Gilberto Felici, a decis, la 3 aprilie 2023, să nu accepte cererea Guvernului de trimitere a cauzei sus-menționate la Marea Cameră.

Prin urmare, în temeiul articolului 44 § 2 din Convenție, hotărârea din 8 noiembrie 2022 a devenit definitivă la 3 aprilie 2023. Aceasta este disponibilă pe site-ul internet al Curții (www.echr.coe.int)(articolul 44 § 3 din Convenție și articolul 104A din Regulamentul Curții).

Doresc să vă reamintesc că problema compensației echitabile a fost parțial rezervată pentru cele 28 de cereri care au fost declarate admisibile, și anume, în ceea ce privește prejudiciul pecuniar solicitat de către reclamanți.

Aș dori, de asemenea, să subliniez că termenul de trei luni pentru a vă prezenta observațiile privind compensația echitabilă sau pentru a notifica Curții orice acord la care părțile ar putea ajunge în cele 28 de cereri în cauză a fost stabilit în hotărârea care a devenit acum definitivă. Prin urmare, acest termen va expira la 3 iulie 2023.

Aș dori să vă atrag atenția asupra faptului că executarea hotărârilor definitive este de competența Comitetului de Miniștri (articolul 46 § 2 din Convenție). Orice întrebare în această privință, inclusiv, dacă este cazul, plata compensației echitabile și a eventualelor dobânzi de întârziere, trebuie adresată Departamentului pentru executarea hotărârilor Curții din cadrul DGI (Direcția Generală a Drepturilor Omului și a Statului de Drept) a Consiliului Europei:

  • Numărul de fax: 33 (0) 3 88 41 27 93
  • Site web: https://www.coe.int/en/web/execution/home
  • Email compensații echitabile: [email protected]
  • Adresa: Consiliul Europei, Departamentul pentru executarea hotărârilor CEDO, F-67075
    Strasbourg Cedex.
    Curtea a pronunțat o hotărâre în temeiul articolului 41 din Convenție. Pentru ca suma
    acordată să poată fi plătită asociației solicitante, vă rugăm să transmiteți detaliile contului bancar al
    acesteia direct agentului guvernamental:
    Dna Oana Florentina EZER, Agent al Guvernului României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Așa DA, așa NU – Șofer oprit în trafic de un polițist local din Baia Mare pentru a-i curăța luneta de zăpadă! Poliția Națională în schimb…

Vasile Dale

FROZEN – Regatul de gheata vine la Baia Mare – Spectacol muzical pentru copii (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV – A DOUA OARĂ: Un judecător din Baia Mare obligă procurorii să finalizeze dosarul scandalului de la Castel Transilvania

Vasile Dale

3 mesaje

DIASPORA EUROPEANĂ aprilie 9, 2023 at 2:53 am

Matei mihali și răposatul albu gheorghe a găsit niște carnete de foști proprietari printre care și decedați (proprietari primi) și în video se vede clar cum albu gheorghe find un înțelept în hîrti își spun unul altuia , bă a dat norocul peste noi să ne îmbogățim !, albu gheorghe mai apoi rupe prietenia cu matei mihali și spune în video care a fost dat și de antena 3 ,mai apoi preluat de noi diaspora , cum a CLONAT Composesoratul ȚÎȘLA ,transformînd în composesoratul BORȘA cu sediul la adresa casei lui albu gheorge strada stăvilarului ,în beciul de sub casă , lucru marturisit de albu gheorghe care cerea să în aresteze DNA pentru că a făcut aceste falsuri în înscrisuri , tot albu susținea că dacă o instanță nu i da cîștig de cauză , mutau dosaru în altă instanță , pe acele carnete de proprietate era 6000 de hectare ,dar ajungînd la ALEȘD (ORADEA) instanța de judecată dă cîștig de cauză lui matei mihali pe 17000 de hectare , pe lîngă faptul că instanța a dat în timp record sentința , iar acum că statul român s-a trezit tîrziu , în loc de 6000 sunt 17000 HA, de unde a scos instanța 17000 ha , rămîne un mister ,iar povestea că matei se luptă pentru borșeni e doar vrăjală ,dece?
Simplu nimeni nu aruncă bani prin judecăți gratis făra a ave-a un cîștig mare din afacere , tot în video este văzut cum matei mihali bate un preot si o femeie cînd este contrazis!!
DNA a început din nou activitatea și ar trebui să vadă că actele la început erau pe 6000 ha și spre încheiere apare cu 17000 ha , nu trebuie mare școală pentru a vede-a adevărul
1 găsirea unor carnete de proprietate
,2clonarea composesoratului pe o alta adresă
3 din 6000 ha ,apare la sfirșit ck 17000 ha
4 ce cîștigă matei după ce a cheltuit mii de euro prin instanțe , iar dacă pretinde un cîștig mare ,acela trebuie declarat la ANAF
5 Deși a cîștigat la UE matei ,trebuie arătat prin contestatie contencios administrativ ,că nu au observat cei din BRUXELL că sunt multe falsuri în înscrisuri .

Raspunde
Claudiu aprilie 9, 2023 at 10:59 am

Ce mi se pare mai grav e ca ei nu au facut in 20 de ani o lista cu urmasii proprietarilor.
Pentru cine cer ei terenurile alea? Pentru niste hartie moarta?
Eu de exemplu stiu ca sunt urmasul alora si nu am acces la acte sa verific, nu te lasa banditii.
Vor mafiotii austrieci sa puna mana pe paduri si pe resursele de sub pamant.

Astia merita sa fie spanzurati in centrul orasului!

Raspunde
SENSUL CIVIC BORȘA aprilie 10, 2023 at 2:35 am

Claudiu cînd s-au întlnit cu Austrieci ,au crezut atunci că pot vinde padurea ,de aceeia era aceea sărbatoare cu vin si mîncare bună, numai că primaria nu i-a pus în posesie în baza unor acte găsite , mă întreb dece poliția nu a intervenit la vremea aceeia , să le i-a actele deorece nu le aparțin , au reușit să inducă in eroare instanța spunînd că borșeni i-a cerut să scoată pădurea de 6000 ha ,!!!
Matei mihali crezînd cu gîndul că se îmbogățește ,vede acum cu ochi cum sărăcește , matei a fost și în spatele susțineri pentru primaria borsa a lui traian remus ca primar ,acesta din urmă i-a promis că îl pune în posesia păduri fără probleme !!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.