BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Prin tertipuri avocățești, interlopii ”Pericol” și ”Porcu” scapă de condamnare în bătaia de la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului de Recuperare Borșa (A.P.)

După 9 termene de judecată în fața Judecătoriei Vișeu de Sus, 17 termene de judecată în fața Judecătoriei Dragomirești și 5 amânări de pronunțare, Judecătoria Dragomirești a pronunțat o soluție în prima instanță în cazul bătăii de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Recuperare Borșa dintre clanul Horincă și clanul Buric.

În anul 2017 a avut loc scandalul între cele 2 clanuri din Borșa, faptele au fost prezentate aici:

După mai multe amânări și solicitări ale avocaților de refacere a unor expertize medico-legale, solicitări de schimbare a încadrărilor juridice, prelungindu-se judecarea dosarului, în data de 07 aprilie 2023 Judecătoria Dragomirești a constatat intervenirea prescripției răspunderii penale pentru  Timis Ioan zis Pericol și Danci Cătălin zis Porcu, aceștia scăpând de condamnare.

Redăm mai jos extras din soluția instanței:

”În temeiul prevederilor art. 396 alin. (1) si (6) raportat la art. 16 alin. (1) lit. f) Cod de procedură penală, art. 154 alin. (1) lit. d) Cod penal si art. 5 Cod penal, cu referire la art. 155 alin. (1) Cod penal interpretat prin Deciziile nr. 297/2018 si nr. 358/2022 ale Curtii Constitutionale a României, încetează procesului penal pornit împotriva inculpatului T.D.-G., pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prev.şi ped. de art. 193 alin.2 c.pen.( persoană vătămată G.N., ca urmare a interventiei prescriptiei răspunderii penale. În temeiul prevederilor art. 396 alin. (1) si (6) raportat la art. 16 alin. (1) lit. f) Cod de procedură penală, art. 154 alin. (1) lit. d) Cod penal si art. 5 Cod penal, cu referire la art. 155 alin. (1) Cod penal interpretat prin Deciziile nr. 297/2018 si nr. 358/2022 ale Curtii Constitutionale a României, încetează procesului penal pornit împotriva inculpatului T.I., pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, prev.şi ped. de art. 193 alin.2 c.pen.( persoană vătămată T.D.) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. şi ped. de art. 371 c. pen., cu aplic. art. 38 alin.2 c. pen., ca urmare a interventiei prescriptiei răspunderii penale. În temeiul prevederilor art. 396 alin. (1) si (6) raportat la art. 16 alin. (1) lit. f) Cod de procedură penală, art. 154 alin. (1) lit. d) Cod penal si art. 5 Cod penal, cu referire la art. 155 alin. (1) Cod penal interpretat prin Deciziile nr. 297/2018 si nr. 358/2022 ale Curtii Constitutionale a României, încetează procesului penal pornit împotriva inculpatului D.C., pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, prev. şi ped. de art. 193 alin.2 c.pen. cu aplic. art. 44 c.pen., (persoană vătămată T.D.) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. şi ped. de art. 371 c.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – ÎN FLAGRANT: Excavau în râul Poieni cu două utilaje. Nu au putut prezenta licența în fața polițiștilor

Vasile Dale

VIDEO, FOTO: Unii benzinari din Baia Mare fac speculă pe faţă cu preţul la combustibil. Poliţiştii chemaţi în benzinării

Redactie

URMARIRE CA-N FILME PE DN1C LA RECEA. O DUBA BLOCATA IN TRAFIC DE POLITIE DUPA CATIVA KILOMETRI (FOTO)

Vasile Dale

4 mesaje

SENSUL CIVIC BORȘA aprilie 9, 2023 at 3:32 am

Acum pot reîncepe din nou luptele ,legea în romania ,cine are bani scapă cu avocati cine nu face bulău ,este un avocat în zona complex unde toti cu bani scapă de puscarie cu fapte de bătăi ,alcool , și etc toti scapă ,plimbă dosarele după ce au dormit pe la poliție cîte un an ,plimbă la instanța dragomirești si uite așa intră în prescripție așa cum este și colț alb ,a bătut zeci de persoane ,acum i-a ieșit și urmarirea penală pentru gherlan daniel gheorghe (colț alb)
Acum v-a putea bate pe stradă iar ,și iar instanța i dă 2 ani urmarire penală !!!
Avem legi bune pentru mafie!!!

Raspunde
Claudiu aprilie 9, 2023 at 10:52 am

Trebuie sa se bage al doilea amendament ca in america, sa poata detina populatia arme ca sa se apere de interlopi, porcul ala a fost cercetat si pentru uciderea asistentului de la salvare, Vlad.

Cum il cheama pe banditul ala de avocat?

Raspunde
Licăr aprilie 9, 2023 at 2:16 pm

Manca-i-ar praful si pulberea sa-i manance pe ei si pe neamurile lor.

Raspunde
SENSUL CIVIC BORȘA AUR aprilie 10, 2023 at 2:45 am

Claudiu nu mai rețin dar știu în borsa pe cineva care știe tot despre toți ,și revin cu mesajul , avocați tot timpul trag de timp, pentru a se ajunge în prescripție , dar orice rău se întoarce înzecit indiferent cine îl face !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.