BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un băimărean beat criță nu a mai văzut drumul și a ajuns cu mașina pe spațiul verde

Inconștiență fără margini în Baia Mare. Putea provoca o tragedie după ce s-a urcat la volan beat criță. Este vorba despre un băimărean de 67 de ani care pur și simplu nu a mai văzut șoseaua și a urcat cu mașina pe spațiul verde dintr-o piațetă din Baia Mare. Numai o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit. Până să ajungă poliția omul s-a coborât de la volan dar după câțiva pași a rămas sprijinit de un copac. Acolo l-au găsit agenții de la rutier, abia abia se ținea în picioare. 

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 12 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Biroului Rutier au intervenit la un eveniment produs pe strada Andrei Mureșanu din municipiu.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 67 de ani din municipiu, aflat la volanul unui autoturism, condus înspre strada Gheorghe Șincai, a pierdut controlul direcției și a pătruns pe spațiul verde din dreptul unui imobil de pe strada Andrei Mureșanu.

Autoturismul prezenta avarii în partea din față, în partea din spate cât și pe partea dreaptă, avarii posibil provenite din avarierea altor autoturisme, fapt pentru care se vor efectua în continuare cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Județean Baia Mare în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: SCANDAL MONSTRU – Trei români tăiați cu cuțitul în Germania. Agresorul, tot român, reținut de polițiștii din Frankfurt

Vasile Dale

SUNTEM BOGAȚI, BANII NE CAD DIN BUZUNARE – Primăria Baia Mare vrea să cheltuiască 2 milioane de lei pentru ”luminițele” de Crăciun. 300.000 lei au costat cele de la ”Castaniadă”

Vasile Dale

INFORMARE DE PRESĂ CJSU MARAMUREŞ: 1.178 de persoane se află în 38 locații de carantinare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.