BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

Asirom plătește despăgubirea pentru biserica din Borșa distrusă în urma unui incendiu

Biserica a suferit pagube materiale în urma incendiului, precum și daune produse bunurilor. Lăcașul de cult este asigurat la Asirom printr-o poliță de asigurare facultativă de incendiu și alte riscuri.

Echipa Asirom a reacționat imediat în urma evenimentului și s-a deplasat la fața locului pentru a evalua daunele și pentru a asigura procesul de despăgubire.

Procedura de despăgubire se va derula conform clauzelor și condițiilor stabilite în polița de asigurare, valoarea despăgubirii fiind stabilită în urma unei evaluări profesioniste a daunelor și a costurilor necesare pentru refacerea bisericii.

În calitate de asigurator, am reacționat imediat pentru a instrumenta dosarul de daună și a plăti despăgubirea pentru pierderile survenite, conform politicilor și condițiilor din polița de asigurare. De asemenea, suntem pregătiți să oferim expertiza noastră pentru a ajuta autoritățile locale și părțile implicate în investigarea cauzelor care au generat acest incendiu și a lua măsurile de prevenție necesare pentru a evita astfel de evenimente în viitor.

Suntem alături de comunitatea locală din Borșa pentru a depăși situația nefericită generată de izbucnirea acestui incendiu la biserică de lemn în stil maramureșean, a precizat Paul Zarzără, Membru al Directoratului Asirom VIG.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

DOLIU – O fostă elevă a Seminarului Teologic Baia Mare, plecată la cer după o luptă teribilă cu o boală nemiloasă

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: DE NOAPTEA MINȚII – La 6 ani de la moartea unui polițist de frontieră NICIUN VINOVAT! Procurorii din Vișeu sunt tot în faza de urmărire penală, după ce au clasat infracțiunea de ucidere din culpă!!!

Vasile Dale

IMAGINI REVOLTĂTOARE: Un băieţel a fost bruscat de angajata unei creşe din Baia Mare (video)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.