Sport

FOTBAL OLD BOYS: SPORT TEAM – SMART BOYS 8-0 (5-0)

Primul meci pe teren mare al echipei de fotbal old boys Sport Team Baia Mare s-a terminat cu o victorie categorică în fața celor de la Smart Boys Baia Mare, scor 8-0 (5-0).

Meciul s-a desfășurat joi, 13 aprilie, pe terenul din Săcălășeni.

Prima repriză a fost la discreția echipei Sport Team, care, mai experimentată, reușește să marcheze de cinci ori, însă două goluri s-au marcat și cu ajutorul portarului de la gazde, care a greșit la interceptarea mingii.

Repriza II-a a fost mai echilibrată. Cei de la Smart Boys s-au mobilizat mai bine și chiar au irosit câteva ocazii de a reduce scorul, însă impreciziile atacanților au menținut ecartul de cinci goluri până prin min. 60, când oaspeții, fiind surprinși în număr mare în atac, cei de la Sport Team, profită și prin două contraatacuri, măresc avantajul la 7-0, prin Bogdan Bîrle.

Până la finalul jocului se mai consumă câte două-trei ocazii de fiecare parte, dar cei care mai înscriu odată sunt tot gazdele prin Rareș Pop-Popescu, cu o boltă de la aproximativ 40 m peste portarul oaspeților, scorul final devenind 8-0.

Arbitrajul a fost asigurat de Cristian Gheighiș, Rebeka Moldovan și Iulia Marchiș.

Echipe
Sport Team
: Edy Costin, Dănuț Triff, Gheorghe Mateaș, Dorin Avram, Vasile Terec, Marius Cardoș, Ciprian Coste, Bogdan Țentea, Ionuț Pop, Cristian Barbos, Cristian Ciurescu, Rareș Pop-Popescu, Ovidiu Dărăban, Gavrilă Alin, Bogdan Bîrle și Bogdan Trif. Antrenor Ioan Marchiș.

Smart Boys: Cozea Vlad, Lăcătuș Robert, Bărbuț Ionuț,Timar Eugen, Cătălin Blidar, Nan Raul, Kulcsar Laci, Ciurte Alin, Petran Bogdan, Bulzan Andrei, Balogh Bertold,
Fabian Szilard, Szopka Ovidiu. Antrenor Szopka Ovidiu.

Te-ar putea interesa si

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE: POLIȚIȘTI CÂȘTIGĂTORI LA TENIS DE MASĂ

Redactie

BAIA MARE DANCE FESTIVAL: 12 medalii și 5 finale pentru Prodance 2000 (FOTO)

Vasile Dale

POLIŢIŞTI SPORTIVI: OPT POLIŢIŞTI MARAMUREŞENI PARTICIPĂ LA CAMPIONATUL DE ÎNOT AL MAI DE LA TÂRGOVIŞTE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.