BREAKING NEWSSport

Licitație umanitară. Tricoul lui Moldovan a fost adjudecat de polițiștii de frontieră din cadrul Sindicatului Național DECUS

Pe rețeau de socializare, băimăreanul Cătălin Breban a organizat o licitație pentru tricoul oficial de joc al lui Horațiu Moldovan portarul Rapidului și al echipei naționale a României.

Scopul evenimentului a fost de a veni în sprijinul lui Dominic Hotea, un copilaș de 4 ani și jumătate, care se luptă să ducă o viață normală. Micuțul a fost diagnosticat cu malformația Arnold Chiarii 2, Spina Bifida Mielomeningocel, Agnezie Sacru, Agnezie Vermix etc.

Astăzi licitația s-a încheiat. Tricoul a fost adjudecat de polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației, membri ai Sindicatului Național DECUS, care prin vicepreședintele Ion Tomoiagă, au răspuns prezent pentru Dominic. Suma de 1.000 lei va ajunge la familia Romeo Loredana Hotea pentru ca Dominic să continue lupta.

Felicitări. Sărbători Fericite Tuturor.

Te-ar putea interesa si

Tânăr polițist rutier din Carei săltat de DIICOT. Anchetată o rețea uriașă de traficanți de mefedronă, cannabis, cocaină și ecstasy

Vasile Dale

ACŢIUNE SALVAMONT pentru recuperarea a trei ucraineni rătăciţi pe vf Șerban din munții Maramureșului (actualizare)

Redactie

ACCIDENT GRAV – Pasager încarcerat după ce un șofer a intrat cu BMW-ul într-o casă și un stâlp (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.