BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: ACUZAȚII GRAVE – Un bărbat din Baia Sprie susține că soția lui ar întreține relații sexuale în fața fiului lor în vârstă de 8 ani. Rudele mamei neagă vehement acuzațiile (actualizare)

Acuzații grave la adresa unei femei din Baia Sprie aduse chiar de soțul acesteia. Femeia este acuzată că și-ar fi pus fiul de numai 8 ani să asiste la partide de amor. Totul ar fi ieșit la iveală după ce băiatul i-ar fi povestit tatăl lui ce se petrece acasă. Bărbatul a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, iar Poliția Maramureș a deschis un dosar de cercetare penală.

Ce spune bărbatul

”Eu și cu soția mea am fost închiși după ce am făcut contrabandă cu țigări de Ucraina. Ea a liberat prin august anul trecut, iar eu am ieșit din Penitenciarul Baia Mare în urmă cu trei săptămâni. Anul trecut prin octombrie a venit frecvent în vizită la mine cu băiatul meu de 8 ani. Atunci am aflat de la copil ce se petrecea acasă. Mi-a povestit că mama lui întreține relații sexuale cu un alt bărbat iar băiatul meu asista.

Mi-a mai spus că mama lui făcea duș și îl punea și pe el să se uite, îl punea să îi pună mâna pe sâni și l-a învățat să se masturbeze. Mai mult, copil a povestit cum l-a pus să îi pună prezervativul bărbatului cu care mama lui întreținea relații sexuale.

Eu am trimis o plângere penală din Penitenciar la Poliția Baia Sprie și la Parchet în care au scris ce mi-a spus fiul meu. Când a aflat că băiatul mi-a povestit nu a mai venit la mine în vizită.

Liberat și eu am încercat să aflu în ce stadiu era ancheta. Nu se făcuse nimic în dosar. Am discutat iar cu fiul meu și chiar l-am filmat când îmi povestea ce făcuse mama lui și la ce îl punea să asiste.

Eu nu doresc alteva decât să fie aplicată legea, nu să se țină dosarul în sertar. Am fost în audiență la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare unde am dat o altă declarație în care mi-am manifestat nemulțumirea față de stadiul în care se află ancheta” ne-a declarat în exclusivitate tatăl băiatului de 8 ani.

Întreaga declarație în materialul video:

IPJ Maramureș confirmă dosarul penal

La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, este înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 221 din Codul Penal.

În cauză, a fost sesizată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Rudele mamei neagă acuzațiile

Rudele și cunoscuții femeii ne-au contactat pentru a-și expune punctul de vedere. ”Sunt aberații ale unui om bolnav. Un om care s-a aruncat de două ori în Săsar să moară, un om care și-a tras după el soția în pușcărie, un om care a crezut că prin asta soția lui nu va mai divorța de el.

Dorim să vă spunem că băiatul este crescut într-un mediu sigur, are tot ce îi trebuie. A fost dus de trei ori la discuții cu psihilogul Poliției, cu cel de la Protecția Copilului. Nici vorbă ca băiatul să fie pus să vadă așa ceva. Totul este doar în imaginația bolnavă a celui care acuză.

El nu suportă că femeia divorțează și vrea să se răzbune în cel mai abject mod, punându-l pe băiat în față și practic creîndu-i probleme pentru o creștere sănătoasă”.

Te-ar putea interesa si

E OFICIAL – PRIMUL CAZ: Deținut depistat pozitiv Covid19 la Penitenciarul Baia Mare. El va fi transferat la Spitalul Penitenciar Jilava (actualizare)

Vasile Dale

NINSOAREA FACE RAVAGII IN MARAMURES: UN AUTOBUS CU CALATORI A AJUNS IN SANT PE DRUMUL JUDETEAN DIN CAVNIC (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Inundații la Văleni. Nori incredibili în Baia Mare. Oamenii avertizați să fugă prin RO/ALERT

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.