BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV VIDEO: Au aprins resturile din grădină, dar au şi incendiat gospodăria şi anexele

Incendiu la Copalnic Deal, Maramureş. O gospodărie a fost aprinsă de proprietari. Făceau curat în curte și au aprins resturile de lemne și iarbă, focul extinzându-se la casă şi la toate anexele.

Din păcate nimic nu a putut fi salvat. Intervenţia pompierilor civili din Copanic Mănăştur s-a dovedit a fi dificilă din cauza accesului pe versantul unui deal.

ACTUALIZARE – ISU Maramureș

În intervalul 28.04.-02.05.2023, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a 9 incendii.

Vineri, 28.04., la Moisei a fost semnalat un incendiu la acoperișul unei case. Pompierii militari au intervenit pentru lichidarea incendiului în urma căruia au ars circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn.

La Cicârlău, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 500 kg de deșeuri din lemn.

Salvatorii Sigheteni au intervenit în municipiul Sighetu Maramației pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o garsonieră. Focul a distrus diverse obiecte de mobilier și îmbrăcăminte.

La Bozânta, pompierii băimăreni au fost solicitați să lichideze un incendiu în urma căruia au ars circa 0,20 hectare de vegetație uscată.

Sâmbătă, 29.04., la Sighet, pompierii din cadrul Detașamentului Sighet au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în urma căruia au ars circa 500 kg de deșeuri de mase plastice și cauciuc.

Luni, 01.05., la Copalnic, o șură a fost cuprinsă de flăcări. În urma incendiului au ars circa 80 de metri pătrați de șura din lemn și 100 de metri pătrați de acoperiș din lemn.

La Borșa, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție au intervenit pentru lichidarea a două incendii izbucnite la coșurile de fum. În urma incendiilor a ars doar funinginea din coșul de evacuare.

Astăzi, 02.05., pompierii sigheteni au intervenit pe strada Valea Cufundoasa, unde a fost semnalat un incendiu la un coș de fum. În urma incendiului a ars doar funinginea din interiorul coșului de fum.

Te-ar putea interesa si

Participare record la al doilea eveniment privind oportunitățile de finanțare în cele 7 parcuri industriale pe care Consiliul Județean le dezvoltă în Maramureș

Vasile Dale

WEEKEND PLIN PENTRU POMPIERII MARAMUREŞENI: Incendii în Baia Mare, Săpânţa, Călineşti, Vişeu de Sus, dar şi accidente la Borşa, Ţicău

Redactie

EXCLUSIVITATE – Accident INCREDIBIL la Rozavlea: Dintr-un podeț, a zburat cu BMW-ul pe plafonul unui autoturism FORD. Cum a avut loc grozăvia (galerie foto / actualizare 2)

Vasile Dale

1 mesaj

alex mai 2, 2023 at 8:33 am

mereu acelasi rahat in fiecare primavara. o lipsa totala de discernamant.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.