BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

MESE ÎMBELŞUGATE, VOIE BUNĂ: Turiştii au venit din toate colţurile României pentru a petrece 1 mai la Deseşti


A început petrecerea de 1 mai şi în pensiunile din Maramureș. Turiștii veniți din toate colţurile țării se distrează cu muzică populară şi se înfruptă din preparate tradiţionale. Meniul e completat cu horincă, hore şi relaxare în ciubărul cu apă fierbinte.

Cu voie bună şi mese pline. Aşa sunt primiţi turiştii care ajung zilele acestea în judeţul Maramureş. „Caş, urdă, plăcintă, mălai, cârnaţi, şuncă, după aia avem ciorbă de burtă şi neapărat grătarul de 1 Mai”, a declarat Anca Codrea, administrator pensiune. „Horinca cea mai bună, pâine proaspătă, ciorbă de burtă, tot ce ne trebuie. Noroc, la mulţi ani”, spune o turistă.

De pe platourile pline cu mâncăruri alese nu lipsesc, bineînţeles, nici micii. Iar cei care doresc puţină mişcare se pot alătura ceteraşilor la o horă pe cinste. Petrecerea în Maramureș ține până în seara de 1 mai pentru turiștii care nu se grăbesc să se întoarcă acasă.

observatornews.ro

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Explozie devastatoare la Carei. Un bloc a sărit în aer. 11 victime, 4 în stare gravă. Peste 25 de autoturisme avariate (actualizare)

Vasile Dale

SURSE: Controversatul Pavel Horj, fost deputat, va fi noul șef al Direcției Silvice Maramureș?

Vasile Dale

MARAMUREŞ: Percheziții la grupări infracționale specializate în trafic de droguri și persoane – VIDEO

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.