BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Impact violent în Baia Mare. O mașină răsturnată, cinci persoane rănite ușor

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe strada Nicolae Bălcescu din Baia Mare. Într-o intersecție unul dintre șoferi nu a acordat prioritate de trecere mașinii care circula regulamentar iar impactul nu a putut fi evitat. O mașină s-a răsturnat. Cinci persoane erau în cele două autoturisme implicate în eveniment.

Conform ISU Maramureș la accident au intervenit Detasamentul Baia Mare cu 2 echipaje de pompieri si 2 echipaje medicale SMURD. Cele 5 persoane implicate in accident refuza transportul la spital.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: TIR încărcat cu lemne răsturnat după ce a fost lovit de trenul Regio Sighet – Cluj (Actualizare – trafic reluat)

Redactie

ACTUALIZARE: S-a răsturnat cu mașina pe DN18 la intrare în Baia Sprie. Accidente și în Satu Nou de Jos și Baia Mare (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Preluare Gândul.ro: Șoferul cu BMW care a schilodit un bărbat și i-a ucis soția, apel disperat în instanță: ”Voi fi pus cu cei mai răi din penitenciar, care fac de la acte sexuale până la omor. Nu mă aruncați în groapa cu lei!” | EXCLUSIV

Vasile Dale

3 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.