BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Femeie din Ruscova nenorocită de o mașină ajunsă pe trotuar. Șoferul era rupt de beat (actualizare)

Accident grav în urmă cu puțin timp în centrul comunei Ruscova. Șoferul unui autoturism a părăsit inexplicabil sensul său de mers, a trecut pe contrasens, a părăsit partea carosabilă și a ajuns pe trotuar.

Acolo a surprins și accidentat grav o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani. Imediat la locul accidentului s-au adunat o mulțume de localnici, dar și un echipaj SMURD și două echipaje ale poliției.

Victima a fost stabilizată de echipajul SMURD fiind transportată la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus.

În acest moment polițiștii din Leordina desfășoară o anchetă la fața locului.

ACTUALIZARE

Azi, 06 mai, în jurul orei 18.30, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.J. 187 în localitatea Ruscova, s-a produs un accident rutier soldat cu victimă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 42 de ani din Ruscova, a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care se afla parcată înafara părții carosabile, după care a acroșat o femeie de 76 de ani, care, în calitate de pieton, se deplasa pe trotuar, pe partea stângă a direcției de mers Ruscova-Repedea.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a femeii și a șoferului care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

VREM SĂ FIE UCIŞI POLIŢIŞTII? UN SINGUR POLIŢIST LA REPEDEA!!! ŞEFUL DE POST TRIMIS ÎN MISIUNE

Vasile Dale

MARAMURESUL SALBATIC – PENTRU 10 LEI: SNOPIT IN BATAIE SI LASAT INCONSTIENT INTR-O BALTA DE SANGE. AGRESORII SUNT LIBERI. PROCURORII N-AU CERUT ARESTAREA (FOTOGRAFII SOCANTE)

Vasile Dale

VIDEO: Tineri din Baia Mare prinşi cu droguri de câinele special antrenat al poliţiştilor maramureşeni

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.