BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent la Tipografie. 4 victime după ce șoferul unui UBER a intrat pe roșu în intersecție (ACTUALIZARE)

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp la intersecția bulevardelor București cu Republicii, zona Tipografie, din Baia Mare.

Două mașini s-au izbit iar 4 persoane sunt rănite. Din fericire niciuna nu este încarcerată.

ACTUALIZARE

In accident au fost implicate doua autoturisme, un VW de culoare neagra care apartine unei companii de ridesharing, care se afla in cursa si un autoturism Skoda de culoare alba.

Se pare ca soferul de ridesharing in varsta de 39 de ani ar fi pătruns în intersecție dinspre Bulevardul Republicii, pe culoarea roșie a semaforului si a acrosat din plin autoturismul Skoda, condus de catre o soferita in varsta de 45 de ani care circula regulamentar pe Bulevardul Bucuresti, avand culoarea verde la semafor.

Pasageră in varsta de 15 care se afla in mașina de ridesharing a fost rănită, fiind transportată la spital. Totodata au fost transportati la spital si soferii implicati in accident pentru ingrijiri medicale. O a patra persoană a primit îngrijiri medicale la fața locului însă nu a fost nevoie să fie transportată la spital.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Actualizare IPJ Maramureș

 Aseară, 06 mai, la ora 23.24, polițiștii băimăreni au fost sesizați cu privire la faptul că s-a produs un accident rutier pe bulevardul Republicii din municipiu.

         Deplasați la fața locului polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 39 de ani din Baia Mare, a pătruns în intersecția cu bulevardul Regele Mihai I, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie de 48 de ani din Recea.

         În urma accidentului rutier a rezultst vătămarea corporală a șoferilor și a unei pasagere de 15 ani din Gârdani, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale

         Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero.

         În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: DRAMĂ ÎN LĂPUȘUL ROMÂNESC – Tânăra care suferise arsuri într-un incendiu a decedat

Vasile Dale

CONSILIERUL LOCAL ȘI NORA: Nora unui consilier local sighetean, câștigător detașat într-un concurs de angajare

Redactie

SALVAMONT MARAMUREŞ / ACTUALIZARE: Acţiune de salvare a unui bărbat rănit la tăiat de lemne, la Strâmtura (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.