BREAKING NEWSNationalRecomandate

VIDEO: ”Facebook-ul e de vină”. Ce spune femeia care și-a înjunghiat soțul gelos. Este mamă a 10 copii

Polițiștii din Tășnad au fost sesizați prin 112 de către un bărbat, de 38 de ani, din satul Unimăt, comuna Acâș, cu privire la faptul că în urma unor discuții în contradictoriu avute cu soția sa (42 ani), aceasta din urmă l-ar fi înțepat cu un cuțit.

Conform informațiilor PresaSMcei doi locuiesc împreună de peste 17 ani și au zece copii, cel mai mare fiind de 16 ani. Doar că – spune femeia – bărbatul este foarte gelos, deși nu ar avea motive. Certurile s-au ținut scai de cei doi, dar femeia nu a cerut niciodată emiterea unui ordin de protecție.

Acesta a explicat de ce a recurs la acest gest: ”Pe la ora 4.00, noi având același cont de Facebook, ne-a intrat o notificare. Dar el nu știe scrie și nu știe să citească, așa că nu a înțeles, crezând că am primit un mesaj de la un alt bărbat. Copiii au început să plângă, iar băiatul mare i-a spus că e o notificare, nu e mesaj de la un alt bărbat. De nervi, a distrus router-ul, ne-a lăsat fără internet.

(…) A vrut să mă strângă de gât, moment în care am luat cuțitul și l-am împuns de frică. Apoi mi-a dat 200 de lei și mi-a spus să dispar. Dar s-a răzgândit, mi-a cerut banii, și a sunat la Poliție. El a fost foarte violent și în trecut, și copiii știu, care sunt de partea mea. Și copiii au fost loviți pentru că se băgau în apărarea mea. (…) Acum s-a emis un ordin de protecție. Eu stau într-o casă și el în altă casă. Nu am vrut să îl împung, regret, trebuia să reacționez altfel”.

Potrivit datelor PresaSMmiercuri, 03 mai 2023, pe fondul geloziei bărbatului și în urma unor discuții contradictorii cu soția (42 de ani), a fost lovit cu un cuțit în zona toracică, solicitând transportarea la spital.

Mai exact, în seara zilei de ieri femeia se afla în casă și a fost contactată în modul video pe telefonul mobil de soțul său, care i-a cerut să-i arate imobilul și curtea pentru a se convinge că nu sunt bărbați în preajma ei. După ce a ajuns acasă, bărbatul a continuat reproșurile, iar femeia – nemaisuportând reproșurile – a luat un cuțit și l-a lovit pe bărbat în zona toracică.

Victima a fost transportată la spital în stare conștientă, dar viața nu i-ar fi fost pusă în pericol. Față de femeie s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar acum este liberă, dar a cerut emiterea unui ordin de protecție.

Este important de precizat că între cei doi au mai fost alte două agresiuni, dar de fiecare dată femeia nu a cerut Poliției emiterea unui ordin provizoriu de protecție. Iată că acum, din victimă a devenit agresor! Ea este în arestul Poliției, iar individul a devenit – culmea ironiei – victima.

Verificările în cauză continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Sursa: www.presaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE: SEBASTIAN, un tânăr jandarm din Satu Mare, a decedat la doar 24 de ani

Vasile Dale

VIDEO /NEPREGĂTIŢI: Prima ninsoare din aceasta iarnă a adus haosul pe şoselele Maramureşului

Redactie

Vești importante pentru comuna Mireșu Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.