BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SEINI: Ce s-a petrecut în seara de dinaintea momentului în care Gabi, un tânăr de 20 de ani, a ales să se sinucidă – video

Potrivit unor surse ActualMM.ro din rândul apropiaților, care au dorit să își păstreze anonimatul, Gabriel își petrecuse seara de sâmbătă acasă împreună cu părinții. Organizaseră un mic chef, iar tânărul de 20 de ani chiar postase un videoclip pe rețelele de socializare în care apare consumând alcool și cântând alături de tatăl său, în jurul orei 22:00.

Potrivit acelorași surse, niște persoane din anturajul tânărului l-au căutat acasă pentru a-l chema în oraș, iar Gabriel ar fi plecat cu aceștia. La scurt timp, tatăl tânărului a pornit în căutarea sa pentru a-l aduce acasă. L-a găsit, într-un final, împreună cu prietenii săi, moment în care a izbucnit un conflict.

Alte surse din rândul polițiștilor ne-au confirmat faptul că tatăl lui Gabriel l-a plesnit pe unul dintre tinerii care, considera acesta, era o influență negatovă pentru fiul său. Când adolescentul a negat faptul că ar fi prieten cu fiul său, bărbatul i-a luat telefonul pentru a verifica dacă există mesaje între acesta și Gabriel, negăsind însă nimic. Minorul a sunat la 112 și a reclamat agresiunea. De menționat faptul că tânărul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale sau intervenția unei ambulanțe la momentul sosirii echipajului de poliție.

Apelul la 112 privind agresiunea a fost confirmat oficial de către reprezentanții IPJ Maramureș, în acest moment fiind deschis un dosar pentru lovire sau alte violențe și furt.

„În data de 06 mai, la ora 23.15, polițiștii din Seini au fost sesizați de către un tânăr de 17 ani, prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că a fost agresat fizic de către un bărbat. La fața locului, polițiștii au identificat victima și persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 48 de ani. Totodată, tânărul a reclamat și furtul telefonului mobil, însă acesta a fost găsit la scurt timp după producerea evenimentului. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt„, a declarat pentru ActualMM.ro inspector de Poliție Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

După incident și după ce a ajuns acasă împreună cu tatăl său, tânărul de 20 de ani a ales să își pună capăt zilelor în magazia din spatele casei, fiind găsit chiar de către părinți. Un echipaj de Ambulanță al SAJ Maramureș a ajuns în scurt timp la fața locului și a început manevrele de resuscitare, fără succes însă.

În cauză, polițiștii se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar la aceste momente se așteaptă încă rezultatul necropsiei.

*În cazul în care doresc să își transmită punctul de vedere cu privire la cele relatate, persoanele menționate în articolul prezent sunt invitate să ne contacteze la adresa de e-mail [email protected] ori pe whatsapp, la numărul de telefon 0749 857 575.

Articol preluat integral de la colegii noștri de la ActualMM.ro.

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

AȚI VĂZUT-O? MOIȘ SARA MELINDA, de 13 ani, din Sighetu Marmaţiei, a dispărut de acasă

Redactie

Preluare ObservatorNews.ro: Horia Chiş, şeful de penitenciar care şi-ar fi abuzat sexual angajatele ani de zile a fost arestat preventiv. Avocatul spune ca e şocat, fiind „o persoană credincioasă” (video)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO / ACTUALIZARE: Șofer inconștient la BORȘA. Copilaș ținut în picioare pe scaunul din față al mașinii. În urma imaginilor poliţia s-a sesizat din oficiu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.