BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

PIROMANUL DIN NISTRU a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare. A incendiat 13 garaje iar un pompier a fost rănit

În baza informațiilor deținute de polițiștii din Tăuții Măgherăuș, aseară, 09 mai a.c., polițiștii de ordine publică băimăreni, au interceptat pe strada Oituz din Baia Mare, un tânăr de 24 de ani din Nistru, pe numele căruia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

În fapt, s-a reținut faptul că, în noaptea de 9 spre 10 aprilie 2020, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au intervenit în localitatea Nistru la un incendiu, care a avut ca urmare distrugerea a 13 anexe gospodărești și elemente ale apartamentelor situate la parterul unui imobil din localitate, fiind afectați 12 proprietari.

Vă reamitim că pe perioada intervenției de stingere a celor cinci echipaje ISU trimise în zonă zidul unui garaj s-a prăbușit peste un pompier, el fiind scos rapid de colegi de sub dărâmături.

În baza probatoriului administrat, a existat bănuiala că fapta de distrugere prin incendiere, ar fi fost comisă cu intenție.  

 Polițiștii din Tăuții Măgherăuș au identificat persoana condamnată și ieri, aceasta a fost depusă în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO CITITORI: Au înnebunit şoferii: Se circulă fără stres pe strada 22 Decembrie pe interzis

Vasile Dale

VIDEO, GALERIE FOTO / ACTUALIZARE: Accident mortal la Buşag, după impactul dintre un TIR şi un autoturism

Redactie

S-AU DISPUS CONTROALE LA SÂNGE: Ministrul Mediului a cerut explicații!!! Era foc și pară după reportajul RECORDER de la Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.