BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Bărbatul prins în Petrova cu două grenade rusești în autoturism a fost condamnat la 4 ani de pușcărie

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a Pedepsei Închisorii emis de Tribunalul Maramureș pe numele lui Ioan Brotnei (28 ani) din Poienile de Sub Munte.

În 21 iulie 2021 bărbatul a fost oprit în trafic pe DN18, în Leordina de un echipaj al Poliției de Frontieră. În interiorul autovehiculului, au fost descoperite, ascunse în portiera din spate a maşinii, două grenade (provenientă URSS) si unsprezece cartuşe de calibru 9 mm. Totodată, la percheziția efectuată la domiciliul acestuia, au fost descoperite și țigări de contrabandă în valoare de aproape 100.000 de lei, precum și două trofee de cerb.

La momentul respectiv individul a fost arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, nerespectarea regimului materialelor explozive și contrabandă.

Ieri, Tribunalul Maramureș l-a condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu executare. El a fost ridicat de la domiciliu și a fost depus în Penitenciarul Baia Mare pentru ispășirea pedepsei.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Răfuială între contrabandişti în Valea Vişeului. O grenadă a explodat în curtea unui localnic. Ce spune IPJ Maramureş

Vasile Dale

IMPACT TERIBIL / ACTUALIZARE: TREI PERSOANE RANITE, UNA INCARCERATA INTR-UN ACCIDENT PRODUS PE CENTURA ORASULUI (FOTO)

Vasile Dale

DEMERSURI: Au finalizate protocoalele de colaborare cu CNAIR pentru centurile ocolitoare ale municipiilor Baia Mare și Sighetu Marmației

Redactie

1 mesaj

SENSUL CIVIC BORSA AUR iunie 10, 2023 at 6:10 pm

Slabuța condamnare , sau gasit cartușe , țigări de contrabandă ,și două grenade , deci doar 4 ani e pistol cu apă !!!

Dacă doar atît e pedeapsa pentru trafic de țigări și etc , mă voi băga și eu în această echipă ,nu de alta dar legea îmi permite , dacă mă prinde fac 4 ani de închisoare ,ce mare brînză!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.