BREAKING NEWSEveniment

A FOST GĂSIT: Polițiștii l-au identificat pe băisprian în Suceava

”Va anuntam pe toti binevoitorii si prietenii nostri dragi ca datorita profesionalismului Politiei in primul rand, a unei mame devotate care nu a renuntat nicio clipa si a unui efort colectiv mai rar intalnit a fost identificata masina fiului nostru intr-un colt mai indepartat de tara (locatia exacta nici noi nu o stim), si avem sperante ca si pe fiul nostru sa-l recapatam maine, dupa un drum lung!

Multumim bunului D-zeu si tuturor celor care au avut chiar si cea mai mica contributie, in fapte sau ganduri bune!. Rugaciunile noastre, ale pacatosilor, au fost din nou ascultate!

Nu exista cuvinte de multumire! Va anuntam daca il vom putea imbratisa din nou pe fiul nostru pierdut! In gloria Dei Patris!” anunță tatăl tânărului din Baia Sprie.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

S-A ALES CU DOSAR PENAL: Tânăr de 27 de ani identificat de polițiști după ce a sustras un autoturism la începutul lunii

Redactie

ACUZE GRAVE: Plângere depusă de un bărbat din Şieu împotriva a doi polițiști de frontieră. Aceştia sunt acuzaţi de purtare și cercetare abuzivă, lovire și distrugere

Vasile Dale

VIȘEU DE SUS: ARESTAT PREVENTIV – A încălcat un ordin de protecție și a mers la locul de muncă al fostei concubine amenințând-o cu moartea

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.