BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Bărbatul din Vișeu de Jos care a intrat cu mașina în automobilul în care se aflau soția și fiica lui rămâne în arest! (actualizare)

Bărbatul în vârstă de 32 de ani din Vișeu de Jos care în data de 5 iunie 2023 a intrat cu autoturismul de teren intenționat în automobilul condus din sens opus de soția și fiica lui a contestat măsura arestului preventiv dispusă de Tribunalul Maramureș.

Astăzi Curtea de Apel Cluj judecă această contestație. Bărbatul a fost adus din arestul IPJ Maramureș la instanța superioară din Cluj. Este însoțit de doi avocați (unul din Maramureș, celălalt din județul Alba).

La intrarea în sala de judecată bărbatul nu a răspuns întrebărilor jurnaliștilor, ci a spus doar să nu mai divulgăm nimic din dosarul în care este cercetat.

ACTUALIZARE: Rămâne in arest


Solutia pe scurt: În temeiul art. 4251alin.7 pct.1 lit.b rap. la art.204 din Codul de procedură penală respinge ca nefondată contestaţia formulată de către inculpatul G. D. V. , împotriva încheierii penale nr. 35/DL din 09.06.2023 a Tribunalului Maramureş În temeiul art. 275 alin. 2 Codul de procedură penală obligă contestatorul la plata sumei de 500 lei reprezentând cheltuieli judiciare în favoarea statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu din 19 iunie 2023. 
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  78/2023  19.06.2023

Avocații au cerut cercetarea în libertate. Explicațiile lor în materialul video de mai jos

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ATENŢIE! Un transport agabaritic trece prin Maramureş (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Mihali Matei, preşedintele Asociaţiei Composesorale Borşa agresat de proprietarul unei terase din Borșa. Poliția face anchetă (actualizare)

Vasile Dale

IONEL BOGDAN: ”Investim 120 de milioane de euro pentru sănătatea maramureșenilor

Vasile Dale

2 mesaje

Ionela iunie 19, 2023 at 11:09 am

Da, super! L au dus la Cluj de la Baia Mare pe banii nostri ai tuturor.

Raspunde
lex iunie 20, 2023 at 6:52 am

Sigur, sa fie cercetat in libertate ca e bland ca un mielusel si nu e un pericol pt public, doar a incercat sa-si omoare familia ziua in amiaza mare pe drum public :/

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.