BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandateSport

ESTE OFICIAL!!! Borșa va fi din nou gazda Campionatului Național de Schi Alpin dar și a Cupei Balcanice

Este OFICIAL !!!!! Borșa, din nou gazda Campionatului Național de Schi Alpin!

”Continuăm pe drumul cel bun și facem bine ceea ce facem! Conducerea Federației Române de Schi Biatlon împreună cu Primăria orașului Borșa va organzia anul viitor, în perioada 11-15 martie probele de Slalom, Slalom uriaș și Combina alpină din cadrul Campionatului Național de schi alpin și Slalom și Slalom Uriaș din cadrul Cupei Balcanice, o premieră pentru România.

Va fi pentru al doilea an consecutiv în care Borșa va găzdui evenimente internaționale de schi și asta încă din primul an de funcționare al Pârtiei Olimpice și al Telegondolei! Ne transformăm într-o stațiune de interes internațional, chiar dacă scepticii spuneau că acest lucru nu este posibil!” a transmis primarul orașului Borșa, Sorin Ion TImiș.

Ce spune Federația

”Conducere Federației Române de Schi Biatlon folosește acest prilej pentru a vă exprima întreaga noastră considerație față de implicarea dumneavoastră și a echipei pe care o conduceți, în organizarea și desfășurarea Campionatelor Naționale de schi alpin seniori și juniori feminim și masculin precum și a Cupei Balcanice schi alpin.

Totodată dorim să vă invităm ca în perioada 11-15 martie 2024 să organizăm împreună (Federația Română de Schi Biatlon și Primăria OrașuluI Borșa) probele Slalom, Slalom Uriaș și Combinată alpină în cadrul Campionatului Național de schi alpin și Slalom Uriaș din cadrul Cupei Balcanice.

Ca atare, vă rugăm să ne sprijiniți cu expertiza și competența dumneavoastră în pregătirea și amenajarea pârtiilor de concurs, cât și în organizarea și desfășurarea acestor importante competiții naționale și internaționale la care sunt așteptați peste 120 de sportivi, 50 tehnicieni și aproximativ 35 de arbitri și oficiali FRSB șI FIS.

Facem precizarea că forurile de conducere ale FRSB au aprobat calendarul național, iar solicitarea găzduirii de către România a Cupei Balcanice a fost aprobată în forul balcanic și transmisă către FIS, competiția urmând a fi introdusă în calendarul internațional”

Te-ar putea interesa si

CAMPIONATUL MONDIAL DE ÎNOT MASTER, COREEA: Prima medalie la open water pentru România, cucerită de băimăreanca Delia Kovacs (FOTO)

Vasile Dale

IMPACT: Pieton accidentat într-un sens giratoriu de pe strada Grănicerilor (FOTO)

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Mii de oameni la ediția din acest an a evenimentului Crăciun în Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.