BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Bicicliști și pietoni implicați în accidente rutiere în Baia Mare, Sighetu Marmației și Cavnic (actualizare)

BAIA MARE

Accident in aceasta seara pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare. Din primele informații se pare ca șoferul unui autoturism a suprins și accidentat un biciclist.

Victima este un băiat de 14 ani. Acesta a fost preluat de echipajele medicale fiind transportat la Spitalul Judetean de urgentă din Baia Mare.

Polițiștii sunt la fata locului și au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpa.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

BAIA MARE

În seara zilei de vineri, 14 iulie, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier, produs pe strada Vasile Alecsandri din municipiu.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 31 de ani din municipiu, aflat la volanul unui autoturism, condus dinspre strada Pășunii, înspre strada Melodiei, a surprins și accidentat un bărbat de 41 de ani, aflat în calitate de biciclist.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Județean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cazul conducătorului auto, rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost zero.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

SIGHETU MARMAȚIEI

Un alt eveniment rutier s-a produs pe strada Crișan din Sighetu Marmației. Polițiștii au stabilit faptul că, o femeie de 39 de ani din Rona de Jos, aflată la volanul unui autoturism, condus din direcția străzii Nicolae Titulescu, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe partea stângă a părții carosabile.

După impact, autoturismul condus de femeie a accidentat un tânăr de 18 ani din Sighetu Marmației, care se afla așezat pe bordura trotuarului.

Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltate și probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

CAVNIC

Tot vineri, polițiștii din Cavnic au intervenit la un alt eveniment rutier în care a fost implicat un biciclist.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr de 27 de ani din Cavnic, a condus un autoturism, având direcția de deplasare dinspre strada Murelor din oraș, ajuns pe o porțiune de drum în pantă, a surprins și accidentat un minor de 6 ani, aflat în calitate de biciclist.

Minorul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În continuare în toate cazurile polițiștii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

AMĂNUNTE ŞOCANTE: După ce un copil de 7 ani s-a înecat în piscina unei pensiuni la Ocna Şugatag, bazinul a fost redeschis!

Vasile Dale

GROŞI / ACTUALIZARE: Accident rutier, trei maşini implicate, şapte victime. Ce spun poliţiştii

Vasile Dale

FOTO: Salvamontiștii au salvat un tânăr de 17 ani din Satu Mare care a căzut cu bicicleta la Şuior

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.