BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: Accident la intrarea în Vişeu de Jos. Un șofer a ieșit dintr-un service și nu a acordat prioritate (actualizare)

Un accident de circulaţie s-a petrecut în această dimineață pe DN18, la intrare în Vișeu de Jos. Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism a ieșit dintr-un service auto în drumul principal și nu a acordat prioritate de trecere unei maşini care circula dinspre Leordina către Vișeu de Sus.

Impactul nu a mai putut fi evitat. Una dintre mașini a fost proiectată într-un gard, oprindu-se într-un șanț din beton. O tânăra aflată într-una din cele doua mașini a fost rănită. Ea a fost preluată de echipajele medicale și transportată la spitalul din Vișeu de Sus.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare din culpă.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri dimineață, polițiștii Secției 4 Leordina, au fost solicitați să intervină la un accident rutier soldat cu victime pe D.N. 18.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 50 de ani din Bistra, aflat la volanul unei autoutilitare, condusă pe D.N. 18, în localitatea Vișeu de Jos, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani județul Timiș, care se deplasa înspre Leordina, fiind proiectat în gardul unui imobil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 23 de ani, pasageră în unul dintre cele două autoturisme, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Aceasta nu a rămas internată.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

Deși avea un bebeluș de 10 luni în brațe, și-a înjunghiat concubina în zona Gării CFR din SEINI apoi a fugit. A fost arestat preventiv (actualizare)

Vasile Dale

Deputatul Adrian Todoran pune piciorul în prag: ”Fără pensii nesimțite!”

Redactie

FOTO EXCLUSIV: Cinci victime: Un șofer mort și trei încarcerați într-un accident înfiorător la Borșa (ACTUALIZARE 2)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.