BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

5 copii au rămas orfani: Un bărbat din Borșa a salvat viața fiicelor lui cu propria lui viață. Șoferul fără permis încă este liber! – ACTUALIZARE

Duminică 17 iulie 2023, în jurul orei 23.22, la 112 s-a anunțat producerea unui accident rutier pe strada Gruiu lui Dan din orașul Borșa. Acolo un bărbat a fost accidentat grav de un ATV a cărui șofer a fugit de la locul faptei. Victima a fost transportat la Spitalul Borșa, iar apoi a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în comă. Din păcate, în cursul dimineții de vineri, 21 iulie 2023 bărbat a decedat.

Era cu fiicele lui

Borșeanul în vârsta de 54 de ani avea cinci copii, unul din prima căsătorie și patru din cea de a doua căsătorie. Conform informațiilor noastre acesta își creștea singur copiii după ce cea de a doua soția i-ar fi părăsit. Cel mai mic dintre copii are 3 ani.

La momentul producerii tragicului accident bărbatul era împreună cu două fiice. Se pare că ar fi văzut cum ATV-ul condus de un borșean ce nu poseda permis de conducere se îndrepta spre ei. Cu un ultim efort a reușit să își împingă fetele din fața vehiculului. El a fost lovit în plin și aruncat câțiva metri prin aer apoi a căzut pe carosabil. În urma impactului violent a rămas inconștient. Așa a fost găsit și de către medicii sosiți imediat la fața locului. De altfel, evenimentul rutier a fost anunțat la 112 chiar de una dintre fiicele victimei.

A fost prins după 8 ore de la producerea accidentului

Autorul nu a oprit la fața locului ci și-a continuat drumul, dispărând în noapte. După 3 ore polițiștii au găsit ATV-ul abandonat pe un teren extravilan, la aproximativ 3 kilometri de locul producerii evenimentului rutier, fără a avea montate plăcuțe de înmatriculare.

În dimineața zilei de luni, 18 iulie 2023 polițiștii l-au găsit și pe conducătorul ATV-ului. Este vorba despre un bărbat din Borșa în vârstă de 33 de ani. El a fost testat la ora respectivă cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acum s-a schimbat încadrarea juridică a faptei. Astfel autorul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor, conducere fără permis, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducere sub influența alcoolului. Până la această oră individul nu a fost reținut fiind cercetat în libertate.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 21 iulie, în urma leziunilor suferite, bărbatul de 54 de ani din Borșa, care a fost victima accidentului din data de 16 iulie a.c., de pe strada Gruiu lui Dan din Borșa, a decedat la spital.
Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depus la morga Spitalul Judeţean Baia Mare, în vederea efectuării autopsiei şi a stabilirii cauzelor decesului.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

foto principal arhivă cu titlu ilustrativ

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Şofer din Maramureş, băut, implicat într-un grav accident rutier, soldat cu şapte victime, pe drumul dintre Constanţa şi Mangalia

Redactie

EXCLUSIV FOTO: În comă alcoolică, un băimărean a ajuns cu maşina în boscheţi (actualizare)

Redactie

VIDEO EXCLUSIV: Locomotiva trenului de navetişti Baia Mare – Jibou a luat foc la Mireşu Mare. O sută de călători s-au autoevacuat

Redactie

5 mesaje

SENSUL CIVIC BORSA AUR iulie 22, 2023 at 5:17 pm

În borsa am fost și am văzut cum circulă șmecheri pe ATV ȘI MOPEDE .SUB NASUL POLIȚIEI ,copii minori pe atv și alți pe mopede ,făra cască ,făra plăcuțe de îmatriculare ,nimeni nu i întreaba de sănatate !!!

Raspunde
na iulie 22, 2023 at 5:44 pm

INCHISOARE PE VIATA!

Raspunde
Dan iulie 23, 2023 at 8:56 am

În Baia Mare se arestează, păstă deal nu

Raspunde
Rem iulie 23, 2023 at 11:49 pm

@dan Peste deal politia nu este corupta.. sau, nu atat de corupta ca cea din Borsa . Niste incapabili

Voi, cei din presa, ar trebui sa trageti semnale de alarma..

Raspunde
lex iulie 24, 2023 at 7:50 am

O sa dea mita la cine trebuie, face cativa ani cu suspendare si in 2 ani mai omoara pe cineva. Rinse and repeat

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.