BREAKING NEWSRecomandate

INTERVENȚIE DE URGENȚĂ: Un băimărean a leșinat în stradă. Ambulanța a intervenit de urgență

Fluctuațiile de temperatură din Baia Mare creează mari probleme cetățenilor cu afecțiuni medicale. Este și cazul unui bărbat din Baia Mare care în drumul lui de la supermarket spre casă i s-a făcut brusc rău. Norocului lui a fost că o barmană și un client al unei terase de pe bulevardul Unirii din Baia Mare i-au sărit imediat în ajutor. I-au dat apă și l-au pus la umbra unei umbrele. Bineînețeles au sunat și după ajutor la 112.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș a sosit imediat la fața locului pentru a-i acorda ajutor medical. Bărbatul în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost preluat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru a fi investigat suplimentar.

Medicii spun că fluctuațiile foarte mari de temperatură care au fost în ultimele zile în Baia Mare dau peste cap sănătatea oamenilor cu afecțiuni medicale. De altfel, un astfel de caz s-a petrecut și acum două zile, tot în Baia Mare, când unui bărbat aflat în trafic la volanul unui autoturism i s-a făcut rău și a leșinat imediat după ce a trecut printr-o intersecție din oraș.

CITEȘTE ȘI:

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Lukas, elev al Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia a murit, după ce a căzut de la etajul patru. Avea 15 ani și era din Baia Mare

Redactie

SE STRÂNGE LAȚUL: Pădurar și brigadier de la Ocolul Silvic Dragomirești trimiși în judecată de procurorii maramureșeni

Vasile Dale

VIDEO: Un turist a găsit o persoană decedată în zona Vf. Farcău. Se presupune că ar fi murit în iarna trecută. Trupul ucraineanului de 35 de ani a fost dus la IML – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.