Important

ACTUALIZARE: Salvamontiştii îl caută în zona Şugău pe bătrânul care a plecat la cules de ciuperci încă de joi. Bărbatul a fost găsit decedat

Salvatorii montani au fost solicitați prin 112 în zona Ṣugău, Vadu Izei, pentru căutarea unui bătrân de 86 ani, cu probleme medicale, plecat la cules ciuperci încă de joi. Aparținătorii au încercat să îl găsească ieri fără însă a da de bătrân iar astăzi au solicitat intervenția structurilor specializate.
Salvatorii montani se deplasează la caz inclusiv cu utv-ul din dotare având în vedere că zona este greu accesibilă iar la căutarea propriu zisă vor folosi și drona cu termoviziune.

ACTUALIZARE

Bărbatul a fost găsit decedat de una dintre echipele mixte după mai bine de 7 ore şi jumătate de căutări. Dumnezeu să îl odihnească.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii maramureșeni, efectivele din cadrul Salvamont Maramureș, jandarmi, pompieri, reprezentanți din cadrul A.J.V.P.S. Maramureș și voluntari, MARINA IOAN VICTOR, în vârstă de 86 de ani, a fost găsit decedat pe marginea unui pârâu.

         În urma examinării exterioare, cadavrul nu prezenta urme de violență. Acesta a fost depus la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmației, în vederea efectării necropsiei.

Te-ar putea interesa si

ULTIMĂ ORĂ: Sindicaliştii de la SPR Diamantul România cer demisia ministrului de interne, Carmen Dan

Vasile Dale

PERCHEZIŢII DOMICILIARE LA CONTRABANDIŞTII DE ŢIGĂRI: Au fost ridicate două autovehicule, trei stații de emisie-recepție și două telefoane mobile. S-au pus în aplicare mandate de aducere pentru cinci suspecți

Vasile Dale

Se reduce programul de funcționare în centrele de vaccinare ”Rivulus Pueris” și G.A.L.

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.