BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Un șofer a ajuns cu duba într-un podeț la Câmpulung la Tisa. El și fiica sa (11 ani) au fost răniți – ACTUALIZARE

Un grav accident de circulație s-a produs astăzi dimineață în jurul orei 06.20 pe drumul național 19 pe raza localității Câmpulung la Tisa.

Polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat în vârstă de 38 de ani circula cu o autoutilitară dinspre Remeți spre Sighetu Marmației. Într-o curbă ușoară la stânga bărbatul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un podeț din beton.

În urma impactului șoferul și fiica lui în vârstă de 11 ani , pasageră pe scaunul din stânga, a suferit leziuni corporale. Cei doi au fost preluați de echipajele medicale fiind transportați la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă pe numele șoferului. El a fost testat rezultatul înregistrat de etilotest fiind zero.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 22 iulie, la ora 06.19, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați despre faptul că pe D.N.19, în Câmpulung la Tisa, s-a produs un accident rutier cu victime.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că o autoutilitară condusă de către un bărbat, de 38 de ani, din Satu Mare, într-o curbă a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un capăt de pod.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a șoferului și a unei pasagere, de 11 ani, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT RUTIER PE DN 18, LA LEORDINA, ÎN AJUNUL CRĂCIUNULUI: Colindător, copil de 9 ani, lovit de o maşină

Vasile Dale

Imagini șocante: Căprioară sfâșiată de câini. Animalul ar fi fost vârât într-un sac de paznicul de vânătoare

Vasile Dale

PRELUARE ACTUALMM: Trei răniţi grav la Sighetu Marmaţiei, după ce pălincia în care lucrau a sărit în aer (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.