Sport

TRIATLON: Tudor Mitru, la doar 10 ani, a străbătut cel mai greu și tehnic traseu de MTB

Tudor Mitru, în vârstă de doar 10 ani, a reușit să finalizeze una dintre cele mai grele și tehnice trasee de MTB, la care mulți dintre concurenții profesioniști și amatori participanți la concursul de triatlon Cucerește Maramureșul – 2023 au întâmpinat greutăți.

În ștafeta din care a făcut parte a fost însoțit de tatăl său, Dan Mitru, și de unchiul Petre Mitru, cei trei fiind membri al echipei ”Mitrenii”, Tudor reușind să se impună în fața multor concurenți.

”Copilul miracol” a străbătut cu uşurinţă pe bicicletă cei 18 kilometri, parcă ar fi fost doar o joacă pentru el. Cu siguranță tânărul concurent al competiției de triatlon organizată de Asociația Club Sportiv Gold Stars Baia Mare azi, 22 iulie, va fi unul dintre viitorii campioni ai acestui sport moștenit din familia sa.

Felicitări tuturor concurenților și, în mod special, acestui copil talentat de care cu siguranță vom auzi în viitor atât la competițiile de specialitate care vor avea loc pe plan național, cât și la cele internaționale.

Te-ar putea interesa si

FOTO: FC Prietenia Baia Mare – Sport Team Baia Mare 5-2 (2-1)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Spectator leşinat la Campionatul Mondial de Orientare pentru Tineret

Redactie

Aleargă la Baia Mare Half Marathon şi Rotary Club Baia Mare va planta un copac pentru fiecare kilometru parcurs

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.