BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIVITATE: Pregătiri de ”război” între două clanuri la Tg. Lăpuș. Mascații erau pregătiți să intervină! (ACTUALIZARE)

Au fost pregătiri pentru ”război” azinoapte la Tg. Lăpuș. Sursele noastre spun că două clanuri rivale din oraș s-au pregătit pentru a se război. Numai că polițiștii au aflat despre ce urmează să se întâmple. Astfel mai multe echipaje ale Poliției Orașului Tg Lăpuș au patrulat în oraș fără încetare.

La miezul nopții mai zeci de persoane s-au adunat în zona unei bisericii pentru a ”discuta”. Din acest motiv în zona Tg Lăpuș au fost chemate mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale. În cele din urmă indivizii s-au dispersat și nu a mai fost nevoie de intervenția acestora.

Conform informațiilor oficiale la ora la ora 00.37 un apel la 112 a anunțat foptul că un autoturism în care erau 5 persoane a ajuns într-o zonă pietonală unde se aflau 4 persoane. Cei patru au reușit să se ferească din calea autoturismului. Totuși șoferul, un tânăr de 20 ani, a suferit leziuni, după ce parbrizul autoturismului a fost spart.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice.

ACTUALIZARE

Azi noapte, la ora 00.40, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați de către un bărbat din Târgu Lăpuș, pasager într-un autoturism, cu privire la faptul că a avut loc un scandal între mai multe persoane în fața unui magazin din oraș.

La fața locului a fost identificat conducătorul autoturismului, un tânăr de 20 de ani, care a relatat faptul că un bărbat, de 37 de ani, din Coroieni, i-ar fi distrus parbrizul cu un corp contondent, motiv pentru care a suferit leziuni corporale din cauza cioburilor.

Acestuia i-au fost acordate îngrijiri medicale de către un echipaj al ambulanței, fără a fi necesar transportul la spital.

La locul producerii evenimentului polițiștii au identificat alți patru bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 44 de ani implicați în conflictul cu tânărul de 20 de ani.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Te-ar putea interesa si

Fugarul Cherecheș a refuzat să fie extrădat în România. Cere să execute pedeapsa în Germania | Ministrul de Interne, explicaţii de ultimă oră

Vasile Dale

Admitere Poliţie de Frontieră 2023 la şcolile postliceale ale MAI. Calendar admitere şi probe de concurs

Vasile Dale

NESIMŢIREA CONTINUĂ LA MOGOŞA: Clienți scoși ca și niște animale din restaurant. Nu, banii nu s-au mai returnat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.