BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIVITATE: Tânăr atacat cu toporul pe o stradă din Vișeu de Sus. Avem imaginile atacului FURIBUND

Un tânăr din Vișeu de Sus ne-a pus la dispozițiile imaginile unui atac incredibil care s-a petrecut astăzi pe o stradă de pe Valea Scradei. Acesta era la volanul unui autovehicul când un bărbat i-a blocat drumul cu o mașină de teren, a scos o secure din mașină și l-a atacat. A reușit să dea cu spatele câțiva zeci de metri, doar că acolo mașina lui a fost lovită cu un bolovan.

Mai mult, un alt individ (unchi de-al atacatorilor se pare) l-a lovit cu pumnii. Bărbatul atacat a ajuns la Spitalul Orășenesc din Vișeu de Sus unde a primit îngrijiri medicale.

La fața locului a intervenit și poliția, însă atacatorii au reușit cel mai probabil să ascunde armele albe. Polițiștii nu le-au găsit la fața locului.

Vă avertizăm că imagiile sunt șocante

Ce spune POLIȚIA

Azi, 22 iulie, la ora 13.21, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați de către un bărbat de 26 de ani, prin S.N.U.A.U.112, cu privire la faptul că a fost agresat fizic de către un bărbat.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că între apelant și doi tineri de 15 și 24 de ani, a apărut o stare conflictuală, iar aceștia dun urmă i-ar fi provocat distrugeri la autoturismul personal. Totodată, aceștia l-ar fi amenințat cu acte de violență.

De asemenea, din verificări s-a stabilit că la fața locului, ar fi ajuns și un bărbat, de 36 de ani, care l-ar fi agresat fizic pe apelant.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și amenințare.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Pisicuță salvată de la etajul 4 de pompierii băimăreni (actualizare)

Vasile Dale

Bărbat  condamnat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și persoană urmărită internațional depistată de polițiști

Vasile Dale

EXCLUSIV: Bani falși depistați la o bancă din Baia Mare. Mai multe persoane audiate de poliție (actualizare)

Vasile Dale

2 mesaje

lex iulie 24, 2023 at 7:47 am

Ce oameni salbatici

Raspunde
Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost atacat cu toporul pe o stradă din Vişeul de Sus - EPublicat iulie 24, 2023 at 3:39 pm

[…] Totodată, aceștia l-ar fi amenințat cu acte de violență. De asemenea, din verificări s-a stabilit că la fața locului, ar fi ajuns și un bărbat, de 36 de ani, care l-ar fi agresat fizic pe apelant. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și amenințare”, spune Poliţia, citată de vasiledale.ro […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.