BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

URMARE ANCHETĂ CN Pedagogic ”Regele Ferdinand” Sighet – Profesoara care a spus în fața elevilor că ministrul educației este o IMBECILĂ a fost penalizată cu diminuarea salariului cu 15% pentru 6 luni

Profesoara de la Colegiul Național Pedagogic ”Regele Ferdinand” din Sighetu Marmației care a injurat-o în faţa elevilor pe Ligia Deca, ministrul Educaţiei a primit o penalizare. Acesteia i se va reţine timp de 6 luni, 15 la sută din salariu.

În urma cu două săptămâni am prezentat cazul profesoarei de limba română şi latină de la Colegiul Național Pedagogic ”Regele Ferdinand” din Sighetu Marmației, care a fost înregistrată când o înjură pe Ligia Deca, ministrul Educaţiei fără nici o reţinere în faţa elevilor. “Este o imbecilă. Este analfabetă ministra pe care o avem. Avem un ministru al Educaţiei care în viaţa ei nu a predat o oră. Şi este ministrul Educaţiei.” spunea aceasta în înregistrarea pe care elevii şi Asociaţia Suntem Vocea Lor au făcut-o publică.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş dar și Ministerul Educaţiei au demarat o serie de verificări pentru a lua măsurile care se impun potrivit legii. În prima etapă, Consiliul de Administraţie al Colegiului ”Regele Ferdinand” a decis că profesoara va avea timp de 6 luni diminuat salariul cu 15 la suta.

Inspectoratul Scolar Judetean a convocat și un consiliu profesoral cu toate cadrele didactice însă profesoara implicat în scandal nu a avut nimic de obiectat.

Odată cu acest scandal, este în curs de derulare și o inspectie tematica la toate unitățile de învățământ din judet cu scopul de a analiza situația elevilor corigenti și repetenti.

Se așteaptă și raportul Corpului de Control al Ministerului Educatiei pentru Colegiul Regele Ferdinand urmând ca și echipa de inspectori de la ISJ Maramures sa prezinte cât mai curând un al doilea raport în urma acestor verificări. Se face în paralel și o evaluare a activitatii manageriale la acest colegiu.

Articol realizat de colegii de la PLUS TV Maramureș

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

LA ROZAVLEA: Un tânăr şi-a abandonat maşina plină cu ţigări de contrabandă, ca să scape de poliţişti

Vasile Dale

URMĂRIT 2 km ÎN TRAFIC: Băimărean depistat pozitiv cu aparatul Drug Test

Vasile Dale

ŞOFER IRESPONSABIL: Manevre ilegale și periculoase de depășire la viteze amețitoare, prin Sighetu Marmaţiei (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.